Kosmetiikkakorneri: Uutta meikkipöydälläni

Meikkipöydälle on ilmaantunut viime aikoina paljonkin uutta. Mm. Victoria's Secretin kokoelma karttui Ruotsin reissun myötä ja sain muutamia kosmetiikkajuttuja testiin blogin kautta. Vaikka en olekaan kovin ahkera meikkaaja, joitakin uutuuksia ostin aivan itsenäisesti testiin ja se on jo suuri juttu tässä taloudessa. Yleensä kun menen meikkauksen suhteen sieltä mistä aita on matalin ja useimmiten jopa olematon. Mitä kaikkea uutta olenkaan sitten löytänyt?


MakeUp Eraserin sain testiin blogin kautta. Kyseessä on meikinpoistopyyhe, joka ei sisällä mitään kemikaaleja, vaan se toimii pelkällä vedellä. MakeUp Eraserin juju on siinä, että se poistaa meikit pelkällä vedellä ollessaan litimärkä eli rohkeasti vaan vettä peliin tämän kanssa. Tämän luvataan kestävän jopa 1000 pesukertaa ja tämä täytyykin ajoittain pestä pesukoneessa sekä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Itselläni meikit ovat lähteneet joka kerta vaivattomasti ja meikkitahrat (ripsari ja meikkivoide) ovat lähteneet liinasta pesussa. Liina on kaksipuoleinen, joista toinen on hieman lyhyempi nukkaisempi puoli ja toinen puoli taasen korkeampi nukkainen, joista tämä korkea nukkaisempi puoli soveltuu erityisesti meikkipohjan poistamiseen. Toimiva ja hyväksitodettu tuote!



Victoria's Secretin uuden bodymistin sekä bodybutterin ostin laivan tax freestä. Kuolasimme näitä hajuvesiä jo kesällä Minnan kanssa VS:n liikkeessä Helsingissä, mutta niiden ollessa niin hintavia, ne jäivät vielä sillä kerralla sinne. Laivalla nämä olivat kuitenkin huomattavasti edullisempia (13,90 € / kpl), joten ostin meille molemmille tällaiset. Bodybutterit totesin Itävallan reissun jälkeen loistaviksi ja edellisen vedellessä viimeisiään, päätin ostaa uuden lempituoksussani eli Love Spellinä. 


EOS:in huulirasvat olivat itselleni aiemmin nimeltä ja ulkonäöltä tuttuja, mutta en ollut koskaan aiemmin näitä kokeillut. Nämäkin sain blogin kautta testiin ja huulirasvafriikkinä olin vähintäänkin innoissani. Sanottakoon, että omistan ainaki 15 huulirasvaa ja niistä aikalailla kaikki taitavat olla käytössä. Babylipsejä löytyy kaikissa väreissä ja mm. työpöydälläni töissä niitäkin on 4 erilaista. 

Näistä EOS:in huulirasvoista sain testiin vaaleanpunaisen sekä oranssin version, joista vaaleanpunainen tuoksuu avain Hubbabubballe (ihana tuoksu ♥) sekä oranssin, joka tuoksuu mielestäni Jaffan mehujäälle. Olen tykännyt kovasti näistä molemmista ja lopputulos on ollut mukavan hoitava voiteen silti tuntuessa kevyeltä.


Uusimpana kokeiluna meikkiosastolla minulla on Maybellinen Master Brow kulmien muotoilupaletti sekä Master Sculpt Contourpuuteri. Omat kulmakarvani ovat todella vaaleat ja ne kaipaavat aamuisin hieman väriä itseensä. Laitetut kulmat tekevät päivittäiseen meikkiin ison eron ja täytyy myöntää, etten ihan joka aamu jaksa kulmiani askarrella. Master Brow on kuitenkin helppokäyttöinen kulmapaletti tällaiselle tumpelolle. 

Master Sculpt Contourpuuteri on käytössä minulla harvemmin, mutta ne kerrat kun olen tätä käyttänyt, olen ollut tyytyväinen. Kyseessähän on siis varjostus ja korostus, joka on ollut erityisen pinnalla viime aikoina ja innostus onkin ehkä ollut hieman jo hiipumaan päin. Nämä molemmat Maybellinen tuotteet ostin Ruotsista.

NYXin Curvaceous ripsiväri sai mahdollisuuden kaikkien vanhojen ollessa loppu, mutta ainakaan tämä NYXin tuote ei minua sytyttänyt. Tämä tulee toki käytettyä loppuun, mutta ainakaan tämä ripsari ei saa minua ymmärtämään NYXin ympärillä pyörivää hypeä. Tykkään itse ripsiväreistä, joilla ripset saa nopeasti tuuheiksi sekä pidemmiksi ja tällä ripsarilla sen vaikutelman aikaansaaminen kestää ikuisuuden.

Omistatteko te jotain näistä meikeistä ja mitä olette tykänneet? Haluatteko kuulla jatkossakin kosmetiikkauutuuksista blogissani vai jätetäänkö tähän kertaan? :)
  1. Siis mua on kiinnostanut tuo Make Up Eraser tosi kauan, mut en oo viittiny ostaa kun en oo uskonut sen toimivan :-D Hauska tietää et se oikeesti toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä toimii! :) Mulla tosin ei oo vedenkestäviä meikkejä niin ne ei varmaan lähde. Voihan tän kanssa toki puhdistusaineitakin käyttää.

      Poista
  2. Tosi kivoja jutskia oot löytäny! Nyt tekee itelläki mieli kokeilla tuota meikinpuhdistusliinaa, täytyyki sokkarilla käydä kattomassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä pitäs olla sokkarilla myynnissä eikä hintakaan oo mun mielestä oikeesti paha (n. 25 €). Kannattaa kyllä kokeilla, mulla ainakin toiminut hyvin! :)

      Poista
  3. Noita nyksin tuotteita oisin halunnut testata moneen otteeseen, mutta Anttila meni konkkaan, enkä koskaan pääse sokokselle. No, ehkä jonain päivänä. Olisiko sulla käytössä jotain mattahuulipunaa? Olisi todella mukava päästä lukea semmoiseen liittyvää postausta.

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokoksella on muuten aika hyvä nettikauppa, sieltä voi kans tilailla tuotteita :) Osaan pakettiautomaateista oli myös ilmaiset postit niin siitäkään ei tule lisää kuluja. Mulla on yksi Maybellinen mattahuulipuna, jonka sain LivBoxista ja voisin sitä testailla vielä tarkemmin. Ihan ekalla käyttökerralla se tuntui jotenkin oudon tahmaiselta, niin käyttö jäi silloin. Teen tästä aiheesta siis oman postauksen! :)

      Poista
  4. toi makeup eraser on useasti ollut mielenpäällä mutta jostakin syystä se on aina jäänyt vain ostamatta, ehkä joskus lähitulevaisuudessa :D eosit on olleet omia lemppareita jo pitkään. Ehdottomasti lisää tälläsia kosmettiikkapostauksia, tosi kivoja postauksia nimittäin!
    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin suosittelen MakeUp Eraseria jos oot miettinyt jo valmiiks! :) En yhtään ihmettele, että EOSit on sun lemppareita. Nousee kyllä munkin huulirasvalistalla korkealle. Pitää jatkossakin toteuttaa näitä, kiitos tsempeistä! :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives