Ted Baker Vickiye Cape - Viitan taikaa

Ted Bakerin Vickiye viitta vilahti aiemmin tässä postauksessa ja se sai heti paljon huomiota, vaikka olikin kovin sivuroolissa kyseisessä postauksessa. Nyt kun säät ovat vihdoin viilenneet, olen pystynyt viittaa käyttämäänkin päivittäin. Vaikka viitta voi vaikuttaa viileältä, se on oikeasti todella lämmin.


Ihastuin tähän viittaan alunperin Gatwickin lentokentän Ted Bakerin myymälässä ja minähän rakastan yli kaiken Bakerin tuotteita. Tälläkin hetkellä lähipostissa odottaa Zalandon paketti, jossa minua odottaa Ted Bakerin laukku sekä kolikkopussi. Kuinka puuteria ja ruusukullan yhdistelmää voisi olla rakastamatta? ♥




Tilasin viitan ennen kesää suoraan Bakerin nettikaupasta ja tuotteet toimitettiin suoraan kotiovelle ilman erillisiä postikuluja. Viitan alkuperäinen hinta oli 280 euroa, mutta onneksi kesäalet sattuivat alkamaan ja nähdessäni viitan alennuksessa, pakkohan se oli heti tilata. Hintaa viitalle jäi 168 euroa.

Viitta on 70 % villaa, 20 % polyamidia ja 10 % Cashmiria, ilmankos onkin siis lämmin. Viitassa ei ole kuin nappi ja nepparikiinnitys kauluksissa sekä pienet aukot käsille. Tällä hetkellä juuri tätä väriä ei ole myynnissä enää, mutta Aillaa Wrap Cape on malliltaan hyvin lähellä tätä. 

Seuraavaksi omalla ostoslistallani on Bakerin Pom-Pom Bobble hat, jonka taidan sitten kuitenkin tilata harmaana. Puuteriroosa olisi kieltämättä ihana vaihtoehto, mutta harmaa sopii paremmin myös muiden vaatteiden kanssa yhteen. 

Mitä mieltä te olette tästä viitasta? :)
  1. Siis aivan upee toi viitta! Tosi kaunis ja yksinkertainen, toi väri on niin ihana <3 Rakastan myös Ted Bakeria, vaikka mulla on vaan sen merkkinen meikkipussi. Stockalla aina kuolaan sen laukkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi väri on kieltämättä täydellinen. Näkee myös vaatekaapista, että taitaa olla mun lempiväri :) Joo mäkin kuolaan Stockalla aina niitä laukkuja ja Zalando on myöskin tosiaan mun heikkous, hups!

      Poista
  2. Kiva väri kyllä miunkin mielestä! :) Mie en osaa yhtään käyttää viittoja (harjoituksen puutetta :D), mutta siulle kyllä passaa tosi hyvin tuo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emma! :) Mäkin vähän arastelin ensin viittaa ja mietin, että onko tää "liian hieno", mutta ei oo kyllä tuntunu enää siltä yhtään :)

      Poista
  3. Ihana, tosi paljon positiivista huomiota vetävä ja hyvin erilainen asuste! Kaikki ponchot ovat kyllä ihania, käytän kokomustaa ponchoa ihan nahkatakkini päällä kun menen töihin kylminä aamuina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tää on selkeesti ollut siis hyvä ostos. Hanskoja toi viitta kyllä kaipaa. Oli meinaan pikkasen viilee jo aamulla ilman hanskoja. Laiskuutta toki kun ei vaan jaksa ettiä niitäkään vielä :D

      Poista
  4. Salla @sallashome19 lokakuuta, 2016

    Upee toi viitta! <3 Ihana ajaton ja klassinen malli ja väri, mäkin haluan! ;)

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives