Black Friday

Black friday on valloittanut jo pidemmän aikaa lehtien palstatilat ja vihdoin tänään itse päivä koitti. Tänään vietettiin ilmeisesti myös Älä osta mitään-päivää, joka osui siis sopivasti päällekkäin pahimman ostomania-päivän kanssa. Itselläni ei ollut ennakkoon yhtään minkäänlaisia suunnitelmia Black fridayn varalle. Korkeintaan olin suunnitellut laittavani jäännösveroni tänään maksuun. 

Kuitenkin eilen Samin silmiin osui yksi juttu, jota olin jo jonkin aikaa katsellut ja sitä sitten mietin yön yli. Kyseessä on pitkästä aikaa uusi tietokonepeli ja Originin ostoskoriin päätyikin The Sims 4.


Olen aina ollut kova pelaamaan tietokoneella ja nuorempana suosikkeihini kuului The Simsin lisäksi mm. GTA 2 sekä SimCity. Aloitin myös CS:n pelaamisen vuonna 2003 ja sitä tulee edelleen pelattua. GTA:kin päivittyi vitoseen, mutta pidän siltikin enemmän nostalgisesta ylhäältäpäin kuvatusta versiosta.


The Simsissä lempipuuhaani on aina ollut vain rakentaminen ja sisustaminen. Harvemmin jaksan pelata peliä edes loppuun ja kehittää hahmolleni sosiaalisen elämän. Kivoja taloja ja erilaisia sisustusratkaisuja on vain yksinkertaisesti mukavampi tehdä. Viimeisimpänä versiona olen pelannut The Sims 3:sta ja nyt versio onkin päivitetty uuteen. Sen enempää en vielä ehtinyt itse peliin tutustua, mutta ehdin kurkata sen verran, että mm. hahmon luonti on aivan uudenlainen. Jos täältä löytyy muita The Simsiä pelaavia tai pelistä kiinnostuneita, voisin kirjoitella myös pelikokemuksia tarkemminkin mikäli sellainen kiinnostaa :)


Ostin pelin siis Originin kautta Digital Deluxe-versiona ja hintaa pelillä oli tänään vain n. 24 euroa normaalin 60 euron sijaan. Mitään lisäosia tai kamasettejä en vielä (toistaiseksi) ostanut, mutta ehkä jos innostun pelaamaan peliä enemmänkin niin kaipailen siihen lisää sisältöä. 

Mites teidän Black friday sujui? :)
  1. Olen yrittänyt vältellä sähköpostiin tulevia tarjouskirjeitä, kun mitään ei oikeastaan tarvitsisi. Silti sorruin vaatteisiin. Oli niin hyvä tarjous ja mukavat mallit.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä se oli ihan sallittua sortua vaatteisiin, jos oli oikeasti hyvä tarjous ja selkeästi tykkäsit siitä mitä ostit :) Mäkin poistin suoraan lukematta kaikki tarjouskirjeet, kun kyllähän sitä löytää vaikka mitä "tarpeellista" jos sille päälle sattuu.

      Ihanaa viikonloppua sinnekin! ♥

      Poista
  2. No vittu ei kovin hyvin. Tilasin laskulla noin 300 eurolla.. hehe. Perkele ku oli fb seinä täynnä "odottamattoman hyviä tarjouksia".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks tilailit ilmeisesti siis netistä? :) Ehit siis muuttamaan mielesi vielä jos tulikin täysiä huteja. Toivottavasti kerrot pian mitä kaikkea ostelit silti! Me käytiin ostamassa eilen myös Samille luistimet ja ne olikin oikeasti hyvässä tarjouksessa. Lisäksi vältyttiin täysin ostosmaniaruuhkalta, kun Tammiston Budget Sportissa ei ollut juuri ketään!

      Poista
    2. No joo, vähän taas innostuin liikaa niistä tarjouksista! Mutta aionkin toivottavasti edes pari tuotteista palauttaa.. ;) Tilasin vain kaikkea turhamaista, mutta on sitä kaikkea muutakin jännittävää joulu-tavaraa tullut tässä hankittua.. koitan keskittää postaukset sitten joulukuulle tosta joulusta liittyen :)

      Poista
    3. Ehkä toi on parempi, että saat hypistellä niitä vielä ennen sit kun teet lopullisen päätöksen :) Siks mä myös yleensä suosin netistä tilaamista + kyl inhoon yli kaiken liikkeissä ravaamista :D Jään odottamaan sun joulukuun postauksia!

      Poista
  3. Mä onnistuin skippaamaan koko black fridayn, hyvä minä :D Siis oikeasti hyvä, en tarvinnut mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee hyvä sinä! :) Mä lasken myös mun Black Fridayn onnistuneeksi vaikka ostinkin Simsin :)

      Poista
  4. Haha mulle tuli niiin hyvä fiilis, nimittäin en itsekään jaksa pelata peliä muuten kuin rakentaa ja sisustaa. Ehkä vähän seikkailen hahmoilla uudessa ympäristössä ja sitten huomaankin olevani jo uuden kodin kimpussa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se seikkailu ja sen hahmon oikea elättäminen oo tän pelin idea ollenkaan :D Ihanaa, etten oo ainoa, joka vaan sisustelee ja rakentelee!

      Poista
  5. Oi the sims on parhautta! Mä en uskalla varmaan ikinä ostaa tota, koska mun koko elämä kuluis pian varmaan tietokoneella pelaamiseen (vaarallista, koska tietokoneella pitäis opiskella monta tuntia päivässä.) XD

    Black Friday yllytti mut ostamaan kuitenkin hiusten pidennykset.. :D Ja värin valinta oli sen verran lottoa, että saa nähdä mitä tästä tulee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pelkäsin ihan samaa, että sitten vaan istun taas tietokoneen edessä :D Pelistä on paljastunut ihan kivoja uutuuksia niin kannatti kyllä hankkia.

      Toivottavasti pidennykset on hyvät! Mä tilasin kans kesällä Rapunzelilta sokkona uuden värin itselleni ja onneksi osui oikeaan.

      Poista

Designed by FlexyCreatives