Jouluhullut ostoksilla

Team Pipo eli yhdet Suomen pahimmista jouluhulluista löytyvät täältä! Ystäväni Minna ja hänen puolisonsa Jouni olivat meillä kyläilemässä lauantaina ja päivälle olikin suunniteltu paljon jouluhulluille sopivaa ohjelmaa. Pojille oli jo etukäteen ilmoitettu, että he voivat sitten keksiä aivan omaa tekemistään, sillä heistä kumpikaan tuskin viihtyisi joulukaupoilla meidän kanssa. Sen kummempia vastalauseita emme saaneetkaan kuulla eikä niitä oikeasti edes odotettukaan.


Ihan ensimmäisenä suunnattiin Vapianoon ennen shoppailuja, sillä ylläriylläri nälkä yllätti minut runsaasta aamupalasta huolimatta jo bussimatkan aikana. Olen tainnut kerran aiemmin käydä Vapianossa ja tälläkin kertaa ruoka oli hyvää. Ravintola itse oli aivan ääriään myöten täynnä. vaikka kello oli yksi lauantai-iltapäivänä. Ruokia saatiin odotella tovi, mutta onneksi pojat hoitivat jonottamisen mallikkaasti alakerrassa meidän juorutessa yläkerrassa Minnan kanssa. Meistä kolme päätyi chili-valkosipulipastaan ja olihan se piristävää vaihtelua syödä kerrankin kasvisruokaa. Tätä voisi kokeilla matkia joskus kotonakin.


Ruuan jälkeen suuntasimme eri teille poikien kanssa. Ihan ensimmäisenä suuntasimme nopean Habitat-kierroksen jälkeen White on Whiteen, jonka kohdalla olimme sopineet ettemme poistu sieltä tyhjin käsin, Jostain kumman syystä niin pääsi melkein käymään, mutta onneksi löysimme molemmille jotain pientä kivaa. Riviera Maisonin rusettikynttilät olisimme varmasti ottaneet mukaamme, mutta ne oli valitettavasti myyty loppuun. Lupaan esitellä meidän ostokset erikseen, vaikka omani onkin jo vilahtanut Instan puolella :)



White on Whiten jälkeen suuntasimme Stockalle, mutta tänä vuonna joku vähintäänkin idiootti on päättänyt, ettei perinteistä joulunäyttelyä nähdä Argoshallissa. Stockan jouluosastosta ei ole edes yhtään kuvaa, sillä niin pettyneitä me olimme tavallisiin hyllyihin. Meillä piti myös olla juuri tänään Hiparin kanssa tiedossa perinteinen Argoshallireissu, mutta se vaihtuikin tortillan kokkaamiseen meillä. Ei huono vaihtoehto sekään, mutta jotain nyt tästä joulusta puuttuu.

Stockan jälkeen lähdimme Forumiin ihailemaan jouluvaloja ja kyllä, ihan oikeasti lähdettiin vain jouluvalojen takia. Piipahdimme toki myös Victoria's Secretillä katsomassa josko heiltä olisi tullut myös uusia joulutuoksuja niin kuin viime vuonna, mutta niitäkään ei tänä vuonna ollut.


Forumin jälkeen lähdimme niinkin eksoottiseen paikkaan kahville kuin Asematunnelin mäkkiin. Mäkkärin latte on omasta mielestäni parasta kahvia mitä rahalla saa ja etenkin piparkakkulatte on kovasti mieleeni. Tätä mainostin tänään kovasti töissäkin ja taisi Minnallekin maistua. Liekö myös söpöillä mukeilla ollut jotain tekemistä asian kanssa.


Ennen kotiin lähtemistä poikkesimme vielä Lushin kautta, josta Minna osti itselleen Snow Fairy-suihkusaippuan, jonka tyyristä hintaa (20 €) pojat kummastelivat kovasti. Pullo oli kieltämättä melko pieni, mutta hei, se tuoksui ihan taivaalliselta! Pojat saavat ihan rauhassa siis olla eri mieltä suihkusaippuan tarpeellisuudesta.


Loppuun vielä kuva parivaljakosta kevennykseksi. Ei, me ei olla suunniteltu erikseen tätä meidän yhteneevää tyyliä vaikka viikonloppuna kävikin selväksi, että kyllä tässä ollaan aika monella tasolla sielunsiskoja. Seuraavan kerran me näemme Minnan ja Jounin kanssa Tampereella, kun lähdemme sinne viettämään rajua uutta vuotta mm. Netflixin parissa. Varasimme Samin kanssa Tampereen uudesta Tornihotellista huoneen kahdeksi yöksi, joten pientä luksusta on luvassa ♥

Nyt kun eletään kovasti myös joulukuuta, jouluaiheisia postauksia on tulossa urakalla. Suunnitelmissa on tehdä talvelle ja ehkä myös jopa joululle omat bucket listit, kertoa omista joululahjatoiveistani sekä koota ideoita muiden lahjoja varten. Joulukuusi on myös löytänyt paikkansa jo meidän kotoa ja myös Teukka on antanut kuusen olla rauhassa. Saavutus sekin!

Ihanaa joulunodotusta kaikille ♥
  1. Kylläpä olettekin samiksia ;)

    VastaaPoista
  2. Ihan sairaan ihania kuvia! <3 Mä en ookaan ikinä käynyt Vapianossa, mutta ehkä seuraavalla kerralla kun Helsinkiin eksyy niin voisi testata :)

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä testaamaan ja varaa myös tarpeeksi aikaa visiitille! :)

      Poista
  3. Shoppailu on parasta :D Susta muuten maininta mun uusimmassa postauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo shoppailu tekee välillä hyvää, etenkin jouluhössötysshoppailu :D Kiitos maininnasta, olen otettu!! ♥

      Poista
  4. Haha yleensä sovitaan että "nyt ei sit osteta mitään" ja ostetaan jäätävästi kaikkee, teille meinas käydä ihan päin vastoin :D Mut kuulostaa kivalta tedän ostosreissu, ja ihanan jouluisia kuvia tässä postauksessa! Iteki kävin viikonloppuna kaupungilla bongaamassa ihania joulujuttuja :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehkä meidän ois ollu parempi sopia just ettei osteta mitään :D Sitten ois saalis ainakin taattu! Kivaa meillä olikin ja kiitos ihanasta kommentistasi <3

      Poista
  5. Onneks taas huomenna pääsen törsäämään rahaa ja tekemään mieleni onnelliseksi :> Se on vaa terapiaa kavereiden kesken, parasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mites ne sun black fridayn ostokset? :) Mäkin tilasin eilen itelleni joululahjan ja en malta oottaa että ne tulee! Saa nähdä jaksanko oikeasti odottaa niiden kanssa aattoon asti :) Nettishoppailu on enemmän mun juttu, mutta hyvää terapiaa sekin!

      Poista

Designed by FlexyCreatives