Valkoinen joulukuusi

Olen jo pitkään haaveillut valkoisesta joulukuusesta ja vihdoin tänä jouluna löysin meille sen täydellisen yksilön. Valkoinen joulukuusi löytyi Elloksen valikoimasta ja tämä malli lähti tilaukseen ilman sen kummempia miettimisiä. Olin tiiraillut pitkään erästä Kärkkäisellä myynnissä olevaa kuusta, mutta kun niitä ei alkanut kuulua tilausvalikoimaan, oli etsittävä muualta. Eihän nyt malttamaton jouluhullu jaksa odottaa marraskuuhun asti, jotta uuden kuusen voisi tilata. Sama malttamattomuus koitui Babylips-kalenterien kohtaloksi, sillä nekin tulivat jostain käsittämättömästä syystä vasta marraskuun lopulla Sokoksen verkkokauppaan myyntiin ja siinä vaiheessa kiinnostukseni oli jo lopahtanut.
Meidän valkoinen kuusemme on 150cm korkea ja onneksi siinä on myös 80 kiinteää led-lamppua, joten säästyin joulun suurimmalta stressin aiheelta eli jouluvalojen kuuseen kiinnittämiseltä. Siinä onkin homma, joka voi tässä taloudessa kestää tunteja, kun eihän ne valot koskaan asetu kunnolla kuuseen ja joulukuusen pitää näyttää täydelliseltä. Kuten myös näette, pukki on toimittanut osan lahjoista jo meille kuusen alle.
Tänä vuonna kuusessamme ei itseasiassa ole yhtäkään vanhaa koristetta, sillä kaikki ovat aivan uusia. Meillä ei aiemmin edes ollut kunnollista latvatähteä ja onneksi tämä kaunis hopeinen yksilö löytyi Prismasta. Kuusen pallot on myös tilattu Ellokselta sekä Stockmannin jouluosastolta tuli ostettua pari koristeellisempaa palloa.
 Kuten nyt tiedätte, täällä odotellaan kevääksi suuremmalla todennäköisyydellä tyttövauvaa ja en voinut vastustaa tätä vauvapalloa kun sen näin. Ensi vuonna voin sitten ostaa Baby's First Christmas-pallon, mutta tänä vuonna tämä saa kelvata. Tässähän vauva ikäänkuin onkin vielä masussa ollessaan tuolla pallon sisällä.
Meillä alkaa koti olemaan muutoin aika jouluvalmis, mutta suurin osa lahjoista on vielä paketoimatta. Suunnittelimme, että ensi viikonloppuna käymme hankkimassa minulle haluamani lahjapaperit, jotta pääsen sitten askartelemaan kauniita paketteja. Tänä vuonna olen panostanut aivan erilailla pakettejen sisältöön ja toivonkin, että kaikki pitävät lahjoistaan. Mikäli vielä kaipaat vinkkejä omiin joululahjaostoksiisi, vinkkipostaus on myös tuloillaan! Aion myös paljastaa mitä omalta toivelistaltani tänä vuonna löytyi :)

Mitä te pidätte valkoisista joulukuusista? Mautonta vai erilaisen tyylikästä?
  1. Täällä kans yks jouluhullu, jolta löytyy myös valkonen kuusi! Vuosi sitten ihan ekana juttuna joulua lähestyessä sain päähäni hankkia mun ja poikaystävän valmiiks pikkuruiseen yksiöön täytteeksi vielä valkosen joulukuusen, tosin pienemmässä koossa. Tänä vuonna onneks tota tilaakin on taas jo vähän enemmän, kun uus kämppä 12 neliöö suurempi, mitä edellinen ja tossa se vaan tv-tason vieressä taas komeilee. ♥ Kotikotona porukoiden luona meillä on iso vihree kuusi, joten tää valkonen tuo ihanasti vaihtelua enkä oikeastaan ees pystyis kuvitteleen tänne kämppään ainakaan vihreää kuusta, vaikka sen perinneikkyys onkin kiehtovaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nyt aina joulukuusi pitää kotiin mahtua, oli sitten minkä kokoinen koti tahansa! ♥ Meillä on kanssa se vihreä muovikuusi tuolla varastossa varalla ja mietin myös tosissaan, että pitäiskö se laittaa vaikka makkariin koristeeksi kun siihenkin on omat valonsa ja pallonsa :D Toistaiseksi oon malttanut vielä mieleni sen suhteen :)

      Poista
  2. Aivan ihana kuusi, mutta erityisen söpö on tuo vauvapallo! Ensinnäkin ihan hirmuisesti onnea tulevan pikkuisen johdosta <3 Mutta toi on miusta todellakin niin sopiva tuohon kuuseen, koska pallo muistuttaa varmasti joka kerta siitä, miten suurella rakkaudella jo tuona jouluna odotitte tulevaa lasta :)

    Vielä täytyy liittää kommenttien perään blogin uutta osoitetta, kun en ole onnistunut ohjaamaan sitä mitenkään järkevästi uuteen osoitteeseen miun profiilista :D
    so-up.fi/emma-karoliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma! ♥ En olisi osannut myöskään pallosta itse yhtä osuvasti kuvailla <3 Muistuttaa sitten pallo pallomahan lisäksi :) Maha toivottavasti tosin ei oo ens jouluna enää näin pallo :D

      Niin joo säkin siirryit tonne portaaliin ja oonkin kyllä käynyt kurkkimassa sun blogia sielläkin :)¨¨¨¨¨

      Poista
  3. Ompa ihana tuo valkoinen kuusi ja kauniit koristeet! :-) itse mietin myös tuollaista kuusta mutta meillä sille ei ole oikein tilaa missään! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhöpö, aina on tilaa kuuselle! Ottaa sitten vaikka pienemmän pöytäkuusen eikä tämäkään kauheasti tilaa vie kun ei ole niin laaja :) Kiitos kehuista Ninni!

      Poista
  4. Valkoiset joulukuuset on tosi kauniita! Itse mieleisempi on aito, vihreä ja tuoksuva :D Silti omaan huoneeseen kyllä kelpais valkoinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se aidon tuoksu on kyllä ihana <3 Ehkä pitää ensi jouluna testata kissan reaktiota oikeaan kuuseen :D Siitä voi tullakin mielenkiintosta.

      Poista
  5. Rakastan valkoisia joulukuusia! :)
    Lisäsin blogisi vaikuttaa tosi hyvin rakennetulta ja mielenkiintoiselta.
    Michaela
    http://halfwaythere2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin tykkäät näistä :) Kiitos kommentistasi Michaela! <3

      Poista

Designed by FlexyCreatives