6x juuri nyt!

Olen innoissani: Syksystä ja ihanista aurinkoisista päivistä! Meidän hääkuvista tuli todella upeita ruska taustoineen. Sain myös pitkästä aikaa otettua asukuviakin, josta iso kiitos kuuluu Ennille ♥ 
Haluan: Opetella pukeutumaan tyylikkäämmin. Viimeistään takaisin töihin palatessani on aika alkaa uudistaa vaatekaappia. Tänään oli ihana olo, kun näytin ihan ihmiseltä ja olin laittanut hieman normaalia siistimmät vaatteet päälle. Normaalia siistimmät ei nyt ole niistä kotivaatteista hieman siistimmät versiot :D

Katson: Pitkästä aikaa Outlanderia, sillä näin mainoksen uudesta alkavasta kaudesta. Päivisin tulee tuijotettua myös pari jaksoa Norjan paratiisihotellia sekä Designated Survivorista alkaa myös ilmestyä uusia jaksoja viikoittain. Siinä muuten sarjasuositus!

Kuuntelen: HitMix-radiokanavaa. Kuuntelimme sattumalta tätä kanavaa ollessamme matkalla polttareihini serkkuni kanssa ja siis aivan huikea kanava! Seuraavaa biisiä on ihan mahdotonta arvata, sillä sieltä voi tulla ihan mitä tahansa miltä tahansa vuosikymmeneltä. Ihastuin mm. Isac Elliotin New way homeen uudelleen. Onneksi kotona odotti myös ihana paketti Sudio Swedeniltä, niin pääsen testailemaan uusia kuulokkeita ♥

Toivon: Paaaaaljon aurinkoisia päiviä, sillä nyt kun PoGossa on vielä toistaiseksi event menossa, haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona kävellen. Toivon myös, että minun ja Even nuhanenäisyys loppuisi vihdoin.

Suunnittelen: Ostosreissua Ikeaan. Tarkoitus on jo katsastaa kalusteita valmiiksi Eveliinan omaan huoneeseen ja haluaisin kovasti hankkia meille uuden petauspatjan vanhan tilalle. Lisäksi pitäisi hankkia uudelle ruokapöydälle tabletit, kynttilöitä pimeneviin iltoihin ja ja ja... Ikean listahan on tunnetusti loputon ja sieltä tulee poistumaan aivan muiden tuotteiden kanssa kuin suunnitteli tai ainakin minulle käy aina niin :)

Muistakaahan myös osallistua upeaan synttäriarvontaan, jossa palkintona on Sodastreamin iso tuotepaketti! Arvontaan voit osallistua täällä :)
  1. Mullekin on tulossa noi kuulokkeet! ❤️❤️ Kiitos vaan sulle, oli ihana nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mitkä niistä otit? Mulle tuli ne valkoiset Regent-kuulokkeet :) Toivottavasti nähdään pian taas uusiks! ♥

      Poista
  2. Tää väripaletti sun blogissa on tosi upee! Rakastan <3 Ja hei, aivan järkyttävän ihana asu tuossa ensimmäisessä kuvassa!! Ihan mun tyylinen, se antoi inspistä :) Mistä oot ostanut tuon hiuspannan?

    http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Ei varmaan huomaa, että vaaleanpunainen on kovasti niin äidin kuin tyttärenkin mieleen! Kiva kuulla, että asukin on mieleinen! Voih, oon ostanu ton hiuspannan kirpparilta parisen vuotta sitten 50snt hintaan ja en yhtään osaa sanoa mistä se on alunperin :o Asusta tulee vielä oma postauksensa myöhemmin!

      Poista
  3. En oo näköjään ainoa joka katsoo paratiisihotellia :D Ihana postaus, blogi ja sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tosiaan oo :D Pitäähän laatuhömppää katsoa! Kiitos ihanasta kommentistasi! ♥

      Poista
  4. Miekin suunnittelen vaatekaapin uudistamista! Yritän löytää aikuismaisia vaatteita, jotka ovat myös siistejä ja tyylikkäitä arkielämässä - onneksi olen jo pari löytänyt :D

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives