Viime viikon kuulumiset

Bloggaileminen on taas jäänyt hieman vähemmälle, mutta jääköön, turha siitä on ottaa stressiä. Kaikkea kertomisen arvoista on kyllä tapahtunut, mutta en ole vain saanut aikaiseksi istahtaa koneelle ja kirjoitella tapahtumat ylös. Onneksi kohta tulee kuitenkin kevät ja toivon, että voisin pikkuhiljaa alkaa taas julkaisemaan päivän asuja edes välillä. Tuohon säähän kun ei oikein tee mieli pukea päälle mitään näyttämisen arvoista ja harvoimpa niitä kuvaajiakaan on paikalla. Taitaa olla siis jalustan osto edessä. Olen myös tarkkaillut kameroiden hintoja ja päätynyt Canonin järkkäriin, malli vain on vielä avoin. Toivottavasti ennen Ranskan reissua minulla kuitenkin olisi jo uusi kamera taskussa. 

Päivittäiseen ohjelmaani on kuulunut hyvän aamupalan nauttiminen pääasiassa Gossip Girlin seurassa ja perjantaina siivosin koko asunnon lattiasta kattoon. Kävin ostamassa aamuksi hieman croissantteja, italialaista salamia sekä tietysti uudet tulppaanit perjantain kunniaksi. Tapanani on aina ostaa perjantaisin uudet kukat maljakkoon, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, etteivät nämä kukat selviä perjantaille saakka. 

20150227_115215

20150227_191929

Perjantaina kävimme myös Hiparin kanssa ensin vetämässä Sushiöverit Fuku Supremessa, jonka jälkeen pääsimme vihdoin katsomaan 50 Shades of Greyn. Leffa oli yhtä pettymys kun odotinkin, mutta olihan se silti pakko nähdä. Kirjoistakaan en varsinaisesti tykännyt, vaikka ne luinkin hetkessä. Elokuva oli kuitenkin toteutettu mielestäni liian herttaisesti ja eniten itseäni häiritsi myös herra Greyn kädestä pitäminen. Jos kyseinen henkilö ei suostu nukkumaan kenenkään vieressä, miksi sitten käsi kädessä voi kuljeskella? Muutenkin herrasta oli tehty liian lässy. 

Parasta elokuvassa kuitenkin oli yksi Ellie Gouldingin biisi, jota olenkin kuunnellut aikalailla repeatilla tässä viime päivät. 




IMG_20150301_133835

Lauantaina oli vuorossa myös omalta osaltani viimeinen Bluesin runkosarja-matsi kotona. Vastassa oli liigajumbo Vaasan Sport, joka on kieltämättä ollut vaikea vastus Bluesille tällä kaudella. Sporttihan on saanut enemmän pisteitä Bluesista kuin Blues Sportista. Onneksi kuitenkin nyt voitto saatiin kaivettua ottelusta hyvällä ensimmäisen erän pelillä, vaikka kokonaisuudessaan ottelu jäi vähän laimeaksi. Tällä hetkellä Espoo Bluesin peli näyttää niin hyvältä, että on syytä varautua pitkään kevääseen. Blues viilettää 10 kotiotteluvoiton putkessa ja joukkueen kapteeni Kim Hirschovits puolestaan 18 ottelun pisteputkessa. 

IMG_20150228_231251



Lauantaina iltaa tuli vietettyä myös Counter-Striken parissa, kun Yle lähetti finaalit TV2:lta Lantrekin finaaleista. Vastakkain pelasivat 3DMAX sekä Team Menace. Ottelun ennakkosuosikki oli toki 3DMAX ja ensimmäinen mappi Dust2 menikin 3dmaxin suvereenissa hallinnassa. Toisessa mapissa finaali sai arvoisensa taiston kun Team Menace taisteli jo melko varman häviön partaalta melkein rinnalle ja ohi häviten kuitenkin tiukimmalla mahdollisella marginaalilla 14-16. Finaaliin mahtui mukaan upeita ecokierroksia puolin ja toisin. pommin purkamista savun seassa vain 14 hp:lla sekä upeita yksilösuorituksia, kaikkea siis mitä Counter-Strike parhaimmillaan voi tarjota. 

Nyt on kuitenkin aika lopettaa höpinät tältä erää ja on aika suunnata töihin. Tänään ja huomenna on tiedossa molemmille päiville yli 9 tunnin työpäivät, joten aika tulee olemaan kortilla. Eilen kävimme kummieni kanssa Tampereen Filmifestivaaleilla katsomassa Chaplinin pojan, joka oli melkoinen kulttuurielämys minulle ja Maijalle. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin, 

Kivaa tiistaita kaikille! :)
  1. Itse ostin juuri ensimmäisen järkkärini, Canonin. Olen ollut todella tyytyväinen. :) On mukava blogata kun kuvat on nyt paljon laadukkaampia entiseen verrattuna. Myös lapsesta saa hyviä kuvia otettua ihan kotioloissa. :) Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin malliin päädyit? Itsellänikin paremmat kameran ominaisuudet on lähinnä mielessä. Edellisellä kun ei oikein saa tarkennettua oikeaan paikkaan ja suht valoisassakin kuvat jäävät hieman pimeiksi ja laatu sitten kärsii siinä.

      Poista
  2. Hei! Päätin haastaa sut tämmöseen Liebster Award haasteeseen. Ohjeet siihen löydät mun blogista :)

    http://theneverendingstoory.blogspot.fi/2015/03/haaste-liebster-award.html

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives