OOTD 9/4/2015

Voi apua, en edes muista milloin olisin viimeksi kuvannut päivän asun blogiini. Toisekseen, eipä ole paljoa ollut asujakaan kyllä mitä kuvata, kun liikuskelen julkisilla paikoilla enimmäkseen verkkareissa. Eilen kuitenkin Glitterin järjestämällä kauneusaamiaisella oli tilaisuuteni kerrankin panostaa vaatetukseen ja kyllähän se piristi. Kenkävalinta oli kyllä vain äärimmäisen huono, ei minusta vain taida olla korkkareiden käyttäjäksi. Tässä asussa muuten esiintyykin pari kirpparilöytöä viime perjantailta!

IMG_8574
Jakku & toppi H&M / Farkut Hollister / Kaulakoru Glitter

IMG_8578

Kengät ja farkut ovat tässä asussa kirppislöytöjä. Farkut maksoivat 4 euroa ja kengät 5 euroa. Kenkien merkistä ei ole tietoakaan, mutta niillä oli korkkareihin tottumattomana hieman hankalahko kävellä. Päkiät olivat kovilla eikä tuossa meidän edessä vallitsevalla remonttityömaalla ollut maailman helpoin kävellä. Edelleen olen myös sitä mieltä, että tennarit ovat siitäkin mukavammat, että niillä voi kävellä nopeasti tarpeen vaatiessa. Näillä ei oikein voi kiitää, jos on vaikkapa myöhässä bussista.

IMG_8569

Viime aamiaisesta viisastuneena lähdin kotoa liikkelle pelkässä yksinkertaisessa ponnarissa, sillä osasin odottaa, että Glitteirn tytöt ovat taas paikalla luomassa upeita kampauksia. Tällä kertaa hiuksiini tehtiin valkkinuttura ja en olisi voinut olla tyytyväisempi. Onneksi seurasin tarkkaan mitä hiuksilleni tehtiin, sillä itse en saa niitä noin sileän näköisiksi ja hiukset sojoittavat yleensä joka suuntaan. Nutturaan laitettiin vielä koristeeksi timanttinen hiuspanta, jota voi käyttää myös normaalina pantana tai sitten esimerkiksi näin nutturan ympärillä. 

Iso kiitos Glitterille ja Milttonin showroomille upean tilaisuuden järjestämisestä. Ensi keskiviikkona muuten jos liikutte Helsingissä klo 14:sta aikaan niin kannattaa vierailla Forumin Glitterissä, sillä superbloggaaja Kenza on silloin siellä fanien tavattavana. Glitteriä voit myös seurata instagramissa nimellä Glittersuomi. Minut löydätte instasta nimellä Pinxedful.

Mitäs piditte pitkästä aikaa päivän asusta? 
  1. Aivan upea kampaus! Sopisi kauniisti esimerkiksi kevään juhliin ja iltamenoihin. Harmittaa, kun en itse flunssan vuoksi päässyt paikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harmi tosiaan, missasit kyllä kivan aamun :/

      Vielä kun olisi keväällä jotain juhlia tiedossa, niin kokeilisin tehdä tämän itsekin! Ei siitä kyllä näin hienoa tulisi :D

      Poista
  2. Oi, todella nätti kampaus!
    Sun banneri on myös niin ihanan kesäinen ja piristävä! Olet todella nätti ilmestys! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaus oli tosiaan mieleinen, ei liian näyttävä omaan tyyliini :) Iso kiitos!

      Poista
  3. Ihana kampaus ja tykkään asustakin paljon! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana asu ja nuo korut! <3 Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru tais olla itseasiassa ekaa kertaa kunnolla kaulassa, vaikka hankin sen joulukuussa. Oon kai pelänny, että se on liian näyttävä :D

      Poista
  5. Tosi kauniin värinen jakku, muistatko paljon toi on maksanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en ihan väärin muista niin oisko ollu 39,90 €? Jotain sitä luokkaa varmasti kumminkin :)

      Poista
  6. Oi ihana kampaus!
    Blogissas on tosi ihana ulkoasu:)!
    http://veronikajasminn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva asu ja ihanan raikas ilme täällä blogissa! :)

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives