Kurkistus uuteen kotiin

Lupasin ottaa teille ensimmäisen valoisan päivän aikana kuvat uudesta asunnosta, joten tässä nämä nyt tulevat. Perjantaina ei ollut kaikista kirkkain päivä, mutta kuitenkin riittävän valoisaa, jotta sain kuvat otettua. Onneksi menin töihin jo hieman kuuden jälkeen, joten pääsin sitten lähtemäänkin ajoissa. Täytyykin ottaa tavaksi mennä aikaisin töihin, kun perjantainakin tuntui siltä kuin olisi ollut paljon enemmän aikaa tehdäkin jotain.

Asunnon ehdottomasti paras puoli on se, että tämä on melkein uusi. Talo on rakennettu vuonna 2013 ja olen kolmas asukas, joka tässä huoneistossa asuu. Seinissä ei ole edes yhtään reikää ja muutoinkin asunto on aivan kuin uusi.


IMG_0103

Neliöitä asunnossa on 35,5, joten mikään valtaisa tämä ei siis ole. Onneksi asunnosta löytyy 10 neliön lasitettu parveke, joka tuo kivasti lisää tilaa kunhan kesä vain joskus tulisi. En kuvannut parveketta vielä tällä kertaa, sillä se vaatii hieman laittamista. Toki parvekekalusteet ja valot minulla jo on hankittuna, mutta mm. sohvan laatikko koristaa edelleen parvekkeen toista nurkkaa. 


Sänky minulla on sijoitettuna asunnon oikeaan kulmaan ikkunan eteen. Tästä kuvasta näkee hienosti sen, miksi en tällä hetkellä vielä omista verhoja, sillä eiväthän ne tuonne kulmaan mahtuisi roikkumaan nätisti. 


IMG_0107
Lipasto ja tuoreet ruusut ♥

IMG_0110

"Makuuhuonetta" vastapäätä löytyykin sitten keittiö. Ruokapöytää asunnossa ei ole, sillä en halua tämän olevan täynnä huonekaluja vaikka ne sinne mahtuisivatkin. Tilaa pitää myös säästää mahdolliselle tangolle.
IMG_0113

Keittiön tasot ovat vaaleaa puuta ja kuten näkyy, lattiakin on vaaleaa parkettia. Tasoille en ole kerännyt hirveästi mitään ylimääräistä, sillä täydet tasot saavat asunnon heti näyttämään sotkuiselta. Lahjaksi toivotut Lexingtonin keittiötekstiilitkin ovat löytäneet omat paikkansa. Teukan ruokapiste sijaitsee tuolla lattiantasossa jääkaapin edessä.
IMG_0120

Kodin ehkä yksi tärkeimmistä paikoista eli työpiste. Tässä tulee vietettyä aikaa nyt niin blogin kuin tietokonepelienkin parissa. Vaikka ruusumaljakko sijaitseekin suht riskialttiisti pöydän reunalla, ei Teukka kovasta yrityksestä huolimatta ole saanut sitä lattialle asti. Maljakko oli kyllä kerran kaadettu, mutta sen verran taidokkaasti, että se oli kaatunut kynälaatikkoa vasten eikä mitään oikeaa vahinkoa päässyt tapahtumaan.
IMG_0122

Sohva on malliltaan sellainen kuin alunperin ajattelin sen olevan, mutta päälliset eivät olleet ne mitä suunnittelin. Nämä olivat kuitenkin rahin kanssa 200 euroa edullisemmat ja ainoa ero oli oikeastaan helmoissa olevat napit. Kannatti siis tinkiä ja nämä ovatkin oikein passelit. Mitä nyt vielä kaipaavat hieman silitystä jossain vaiheessa, kunhan saan hankittua silitysraudan.
IMG_0125

Tilanjakajana sängyn ja sohvan välissä toimii Ikean Expedit-hylly. Kaikki muutkin kalusteet on hankittu Ikeasta ja hyllyn on mahdollisesti tarkoitus toimia myöhemmin myös TV-tasona. Tällä hetkellä iltaisin hyllyn valtaa Pentikin tuikkupuu sekä kynttilämeri, sillä kattolamppuja en toistaiseski myöskään omista. 
IMG_0127
Pentikin poro ja Iittalan vitriinit 

IMG_0128

Asunto on tosiaan melko vaalea sisustukseltaan, mutta tänne on tulossa vielä ainakin peili, mahdollisesti jotkut verhot sekä kattolamput. Jossain vaiheessa harkitsin vaaterekin hankkimista työpöydän ja sohvan väliin, mutta taidan toistaiseksi vielä hylätä sen idean, kun Mirakin kommetoi sitä niin, että eikö minua ahdistaisi esillä roikkuvat vaatteet. 

Mitäs te tykkäsitte ja millainen sisustusmaku teillä on? :)
  1. Aivan ihana kämppä! :)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniin näköistä! :)

    VastaaPoista
  3. Todella ihana ja kivasti sisustettu koti! :) Mie en tykkää kanssa, jos koti on kauhean ahtaan oloinen, mutta meidän 39 neliöinen kaksio on täynnä kaikkea, koska ihan kaikki on välttämätöntä :D Mutta tykkään kyllä tästä, eikä se itsestä tunnu täydeltä, mutta kun vertaa siun tilaihmeeseen niin...

    Parveke tosiaan on ihana lisä ja itsekin viime keväänä innostuin oikein sisustamaan sitä - sieltä se sisustuskärpänen varmaan taas hiipii esiin, kun kevätaurinko alkaa paistamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin on täällä kaikki tarpeellinen paitsi se keittiönpöytä, mitä en kyllä koe tarpeelliseksi :) Tuntuu että enemmän äiti sitä olisi tänne vaatimassa ;D

      Tuohon parvekkeelle paistaa vielä koko päivän aurinkokin niin voi olla melkoinen pätsi sitten kesällä, mutta aivan tervetullut lisä kuitenkin!

      Poista
  4. Kaunista, raikas ja ihanasti sisustettu koti :) On niin kiva kun paljon puhdasta valkoista, vaikka itse viihdynkin tummemmissa sävyissä.


    Maiccu
    mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen vaihtoehto olisi ollut hankkia tummaa puuta olevat kalusteet vastaavasti, mutta nämä ehkä sopii paremmin tähän vaaleaan lattiaan :)

      Poista
  5. Oi että, miten kaunis koti!❤️ Aivan ihana värimaailma, pakko vielä sanoa että erityisesti toi keittiö ihastuttaa mua sävyillään ja materiaaleillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Mä luulen, että se peili minkä linkkasin sullekin niin tulee vielä löytymään täältä :) Mä tykkään myös tuosta keittiöstä hirmusti! Kyllä noi vaaleat tasot on mun juttu :)

      Poista
  6. Siis tosi ihanan ja raikkaan näköinen asunto! Itsekin tykkään vaaleasta ja suht. simppelistä sisustuksesta, mutta saa olla myös jotain tummempia materiaaleja. :)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä simppeli sisustus on kiva, kun saa helposti sitten muokattua pienillä jutuilla erilaiseksi. :)

      Poista
  7. Tosi ihanan näköistä! Kauniita yksityiskohtia ja juttuja :) Hyvä postaus, aina kivaa päästä kurkkimaan toisten kotiin :D

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah mustakin on aina kiva kurkkia toisten koteihin :D Kiitos!

      Poista
  8. Aivan ihastuttava koti sinulla ♥ Sain kivasti inspiraatiota oman kodin sisustamiseen :)


    http://emmikristiinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Ihana kämppä! tosi kodikkaan oloinen :)

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives