Wienin ostokset

Ainoa asia mihin petyin Wienissä, oli shoppailu tai sen puute. En ole mikään kova kuluttamaan rahaa nimenomaan vaatteisiin, mutta treenivaatteisiin menee ajoittain paljon rahaa. Ostan vaatteeni nykyisin aina kirppareilta, sillä sieltä löytää uusia ja hyväkuntoisia vaatteita pilkkahintaan verrattuna kauppojen vaatteisiin. 

Wienin ostoskaduilta löytyivät suomalaisittain perus hennesit sekä Bershkat. Uusi tuttavuus oli kuitenkin Forever21, josta ostinkin kaksi perustoppia huikealla neljällä eurolla. Muutoin kauppa oli suorastaan valtava ja se oli neljässä kerroksessa. Lontoossa minulla on pieni aavistus siitä, että saattaisin ihastua Primarkiin..

Olen jo pitkään etsinyt itselleni Cosmetic organizeria ja täytyi näemmä lähteä Itävaltaan asti löytääkseni sellaisen. Tämän ostin paikallisesta supermarketketju Mülleristä hintaan 12,95 €. Nyt mahtuu meikkipöydälle kaikki pakkelit ja killuttimet kuten Sami sanoisi :)



Kröhöm, lentokentällä tuli ehkä käytyä vielä viimeinen koukkaus Victoria's Secretillä, mutta kyllä se kannatti. Nyt sarjani on vähäksi aikaa täydellinen (lue: ehkä kesään asti) ja nyt minulla on kaikenmalliset purnukat mitä vain voi olla. Mumminikin innostui tarjouksen siivittämänä ostamaan tuollaisen pyöreän vartalovoiteen. En ollut aiemmin törmännyt VS:n Body Scrubiin, joten täytyihän sellainen ostaa. Hintaa näillä kolmella oli 42 €. 

Samaisesta Müllerin tavaratalosta löytyi myös Babylipsin uusi huulirasva, joita ostin itseasiassa jo heti kaksi. Hinta oli hieman Suomen hintoja edullisempi 2,49 € / kpl. Meikkisienet ovat kopioversioita Beautyblenderin pienistä meikkisienistä. Nämä maksoivat 2 € sen 20 € sijaan. 

Mitä puhelin sitten tekee näissä kuvissa? Puhelimeen ostin uudet metalliset suojakuoret H&M:stä. Hintaa näillä oli 5,99 € ja mikä parasta, ne ovat täysin oikean väriset. 


Treenivaatteet eivät ole oikeasti Wienistä ostettuja, mutta ne ovat esittelyssä tässä siksi, että tilasimme meille mummin kanssa treenihousut Strongerin alesta viettäessämme iltaa luonani torstaina ennen reissua. Siniset housut ovat mummille ja niillä oli hintaa 65 €. Pinkit leopardihousut ovat samanlaiset, jotka omistan jo liilana. Lisäksi minulla on näihin kuuluvat urheiluliivit ja salihanskat, joten setti on nyt täydellinen. Omilla housuillani oli hintaa 42 € ja nämä tulivat verrattain nopeasti vaikka kauppa onkin ruotsalainen. Pääsiäisestä huolimatta nämä olivat meillä jo keskiviikkona.


Treenitoppi löytyi H&M:ltä ja se pääsikin heti hotellinen salilla jo testiin. Olin tietysti roudannut salikamat Itävaltaan saakka ja opetin mummillekin muutamia liikkeitä salilla. On se kova mimmi vaikka ikää tuleekin ensi viikolla täyteen 80v. Topilla oli hintaa 9,95 €-

Babylipsin Balm & Blush aurinkopuuteriversio oli pakko saada kesäksi, sillä tämän sarjan poskipunat ovat ihan mielettömän hyviä. Itse olen täysin ihastunut kaikista vaaleimpaan punaan (tsekkaa eka kuva) ja näitähän voi käyttää niin poskilla kuin huulillakin. Tällä oli hintaa 6,30 €.


Tällaisia ostoksia siis tällä kertaa. Veikkaampa, että Lontoosta tullaan takaisin huomattavasti täydemmän matkalaukun kanssa. Onneksi saan sitä ennen mummiltani uuden laukun, joka täytyy sitten muistaa jättää mahdollisimman tyhjäksi..

Mitä tykkäsitte näistä ostoksista? :)
  1. Ihanan keväisiä treenivaatteita <3

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia oot tehnyt :) Suosittelen todella tota Primarkia.. ja kannattaa varata sinne kunnolla aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan ettei mies tuu niin innostumaan siitä, mutta saa luvan antaa anteeksi :D Varsinkin jos mennään kattomaan sitä jalkapalloa..

      Poista
  3. Kivoja ostoksia, söpöjä treenivaatteita ja tuo Cosmetic organizer on loistava! Tahtoo kans :) Mä en notaq Babylipsin purnukoita oo vielä hankkinut vaikka huulirasvoja muuten on, ilmeisesti hyviä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa hankkia jos on poskipunasta / aurinkopuuterista puutetta. Toimii nimittäin äärimmäisen hyvin! :) Samoin nuo Babyskin-sarjan tuotteet on kans ihan huippuja!

      Poista
  4. Kivoja löytöjä olet silti tehnyt, vaikkei shoppailumahdollisuudet niin huikeat olleetkaan! Toisaalta, joskus löytää pienestäkin valikoimasta kivoja juttuja ja joskus laajasta ei yhtään mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se! Mä veikkaan että Lontoossa tilanne on tosiaan aivan toinen..

      Poista

Designed by FlexyCreatives