Kosmetiikkakorneri: LivBox elokuu 2016

Olen tilannut LivBoxia nyt jälleen noin kolmen kuukauden ajan ja mukaan on ehtinyt mahtua jo yksi täysi pettymysten boxi (viime kuun boxi oli umpisurkea) sekä yksi menettelevä boxi (kesäkuun boxi). Tässä kuussa odotin boxia poikkeuksellisen innokkaasti juurikin viime kuun pettymyksen jälkeen ja mikäli nytkin olisi tullut valtava pettymys, boxi olisi lähtenyt jälleen tauolle. Boxi on toki yllätys joka kuukausi eikä kaikkia voi miellyttää, mutta ilmeisesti juuri kukaan ei viime kuun boxista pitänyt. Tämä kuukausi oli kuitenkin poikkeus ja kova odotus palkittiin kivalla boxilla!

Boxi sisälsi elokuussa siis seuraavat tuotteet:



Neutrogena:
Visibly clear Correct & Perfect Complexion Scrub kuorintavoide
"Uusi Correct & Perfect- sarja auttaa parantamaan ihon sävyä vähentämällä finnejä ja häivyttämällä vanhoja jälkiä sekä ihon pieniä virheitä. Täyteläinen kuorintavoide sisältää yhdistelmän salisyylihappoa sekä hellävaraisesti kuorivia biohajoavia mikrorakeita. Puhdistaa ihon kuivattamatta sitä sekä poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa epäpuhtauksia. Voide tekee ihosta tasaisemman sävyisen stimuloimalla ihon luonnollista uusiutumisprosessia." (Ovh 8,55 € / 150 ml)

Lumene:
Glow reveal kirkastava pikakasvohoito
"Uudenlainen kotona tehtävä kasvohoito, joka lisää ihon hehkua vain yhdessä minuutissa. Tuotteen ainutlaatuisessa koostumuksessä yhdistyvät kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt. Iho jää heleän puhtaaksi, hehkuvaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Sitä voi käyttää aina, kun iho tuntuu olevan eloton, harmaa ja tarvitsee tehokkaan kasvohoidon." (Ovh 13,90 € / 150ml)

Cutrin:
Repair ISM hoitoaine
"Suojaava ja korjaava hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Hiuksesta tulee elastisempi, jolloin se ei katkea niin helposti." (Ovh 11,90 € / 200ml)

Näistä kaikkia tuotteita olenkin ehtinyt jo kokeilla useampaan otteeseen tällä viikolla ja olen ollut erityisen tyytyväinen etenkin kasvojenhoitotuotteisiin. Lumenen tuotteita on aina kiva saada boxista ja tämä pikakasvonaamio onkin ihan huippuhyvä. Työkaverini Paula oli ennättänyt tätä kehumaan jo etukäteen minulle ja tuote olisikin ollut ostoslistalla jo muutoinkin. Tulen ostamaan näitä jatkossakin. 


Cien:
Waterproof mascara
"Lidlin kauneus- ja hygieniatuotevalikoima on hiljattain kasvanyt Cien- meikeillä, jotka tulivat pysyvästi valikoimaan. Cien- meikeissä laatu ja edullinen hinta kohtaavat." (Ovh 3,99 € / 10ml)

Maybelline:
Color Sensational VIvid Matte liquid Mattahuuliväri
"Mattahuuliväri, jonka runsaspigmenttinen ja nestemäinen koostumus takaa pysyvän lopputuloksen. Uudenlainen aplikaattori mukailee huulten muotoa täydellisen mattapigmentin annosteluun. Kosteuttavat huulia jättämättä tahmeaa pintaa." (Ovh 9,90 € / 7,7ml)

Näistä en ole ehtinyt kokeilla vielä kumpaakaan, sillä mitäpä minä nyt kotona kipeänä meikkailisin. Kumpikaan tuote ei myöskään ole sellainen, jota olisi päästävä kokeilemaan heti. Vedenkestävä ripsari ei ole koskaan ollut juttuni enkä myöskään ole huulikiiltojen saati värien ystävä. Lisäksi tämä on kuulemma huulilla yllättävän pinkkiä tummahkosta väristään huolimatta.


Vichy:
Idealia päivävoide
"Uuden sukupolven anti-age ihonhoitotuote, joka silottaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihosta heleämmän. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Koostumuksessa yhdistyy täyteläisyys ja geelin keveys. Voiteen tuoksu on miellyttävä yhdistelmä teen ja valkoisten kukkien tuoksua. Tuotteen sisältämä mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa- lähdevesi rauhoittaa ja vahvistaa ihoa." (Ovh 32,90 € / 50m)

Tätä ehdin kokeilla jo kertaalleen kasvoilleni enkä huomannut voiteessa muuta erikoista, kuin todella rasvaiseksi jäävän ihon. Tämän jälkeen oli pakko käydä pesemässä kasvot, sillä kasvot jäivät tosiaan inhottavan öljyisiksi. Ei siis ehkä minun makuuni tämä tuote.



Pepsodent:
White now Glossy Chic hammastahna
"Hymy on keskeinen osa ulkonäköä ja viehättävyyttä. Kesän uutuus hammastahna tekee ominaisuuksillaan hymystäsi entistäkin näyttävämmän. Raikkaan uutuustuotteen tunnistaa pinkistä pakkauksesta sekä ihanan vaniljaisesta mausta." (Ovh 4,00 € / 75ml)

Yleensä kun boxista tulee hammastahnaa, olen pettynyt. Tällä kertaa olin kuitenkin onnessani, sillä juuri tätä hammastahnaa olen käyttänyt tämän kesän. Vaniljaista makua en ollut aiemmin huomannut, enkä kyllä huomaa vieläkään. 

Olen tyytyväinen tämän kuun boxiin vaikka kaikki tuotteet eivät olleetkaan alkujaan mieleeni. Kaikkia paitsi ehkä huuliväriä tulee kuitenkin kokeiltua jossakin vaiheessa ja suurin osa tuotteista onkin jo koettu hyväksi. Arvosanaksi tämän kuun boxi saa vahvan kasin! Ensi kuussa onkin sitten tiedossa bloggaajaboxi, joka sai minut jo pelkäämään taas uutta pettymysten boxia. 

Mitä te tykkäsitte tämän kuun boxista? :)
  1. Mä en oo tilannut tuota mutta ihan kivoja tuotteita. Tuota hammastahnaa oon kans käyttänyt ennestään mutten minäkään vaniljaa maistanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa etten ollut ainut, joka ei vaniljaa tossa huomaa :'D

      Poista

Designed by FlexyCreatives