Bette Box syyskuu 2019 + ALENNUSKOODI

Yhteistyössä Bette Box / boxi saatu näkyvyyttä vastaan

Olen ollut Betten tilaaja pitkään ja ensimmäisen boxini tilasin varmaankin jo yli 5 vuotta sitten. Viime aikoina olen ollut melko tyytymätön boxin sisältöön, sillä se on vaikuttanut ajoin hieman hätäisesti kasatulta sekä muutoinkin tuotteiden laatu on heikentynyt. Elokuun boxi oli itselleni tämän vuoden suurin pettymys ja kyseinen boxi aiheuttikin paljon keskustelua somessa. Odotin hieman epäileväisenä tämän kuun boxia ja spoilasinkin sisällön etukäteen itseltäni. Ehdin jo eilen ajatella, että äh, ei ole tulossa niin kiva boxi, mutta tänään boxin haettuani otan nuo ajatukset täysin takaisin. Tässä kuussa Bette Box on nimittäin pitkästä aikaa todella onnistunut ja aion kokeilla tuotteita aivan uudella innolla!

Kurkataas sitten mitä boxista löytyi nyt syyskuussa!


Lumene Blur pitkäkestoinen meikkivoide

Uudistettu ja paranneltu Blur lanseerattiin elokuussa. Meikkivoiteen peittävä koostumus häivyttää ihon pieniä virheitä ja ihohuokosia antaen virheettömän, puolimatan lopputuloksen, joka kestää jopa 16 tuntia. Täyteläinen koostumus sisältää ihoa hoitavaa pohjoista kanervaa. Koostumuksen innovatiivinen blur-teknologia häivyttää optisesti juonteita ja ihon epätasaisuuksia. Hajusteeton koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Lisäksi uusien tuubien materiaalista yli 50 % on kierrätettyä muovia. Ovh. 16,90e / 30 ml.

Lumenen tuotteet ovat olleet en osta-listallani jo pitkään, mutta tämä vaikutti pitkästä aikaa todella lupaavalta tuotteelta ja tämä menee ehdottomasti käyttöön. Sävy näytti olevan itselleni juuri oikea kerrankin. 

Ziaja acai berry-päivävoide

Acai berry päivävoide on miaan taistelemaan ikääntymisen ensimerkkejä ja ilmansaasteita vastaan. Rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Acai-marjauute suojaa ihoa ilmansaasteilta. Parantaa ihon kiinteyttä ja tuloksena on terveen ja kuulaan näköinen iho. Voiteessa on aurinkosuojakerroin 10. Ovh. 9,90e / 50 ml.

Ziajan tuotteet eivät myöskään ole olleet aiemmin omaan mieleeni ja olen antanut ne aina poikkeuksetta kokeilematta eteenpäin. Tämä jää kuitenkin itselleni käyttöön, sillä voide kuulostaa lupaavalta ja haluan kokeilla toimiiko se oikeasti lupaamallaan tavalla. 

Down to the pore-mustapääliuska

Down to the poren mustapääliuska oli boxissa extratuotteena, mutta olen aina tykännyt etenkin Nivean vastaavista liuskoista ja näitä tuleekin käytettyä viikoittain. Tämä menee siis ehdottomasti testiin!

Dermosil Rise and Shine mascara

Ripsiväri tuo ripsille luonnollista kaarevuutta ja tuuheutta, sillä sen erikoismuotoillun harjan avulla väri levittyy kauniisti jokaiseen ripseen. Ripsiväri tekee ripsistä entistä tuuheamman näköiset ja koostumuksensa ansiosta väriä on helppo lisätä kerroksittain. Intensiivisen musta ripsiväri kestää ripsillä varisematta ja voit poistaa sen tavallisella meikinpoistoaineella. Ovh. 9,90e / 10 ml.

Mietin jo tämän ripsivärin tarjoamista Samin siskolle, mutta toisaalta itseäni kiinnostaisi kokeilla olisiko tästä ripsiväristä valikoimasta poistuvan Essencen ripsivärin korvaajaksi. Kun kuulin suosikkiripsarini poistuvan Essencen valikoimista, hamstrasin ripsareita varastoon 5 kpl, joten ihan heti en ole uutta ripsiväriä tarvitsemassa. Jääköön siis nähtäväksi mihin päädyn!

Kenzo world power-tuoksunäyte sekä Eat natural-patukka

Boxissa oli extratuotteena myös Kenzon tuoksunäyte sekä Eat naturalin pähkinäpatukka. Etenkin pähkinäpatukan syömistä odotan kovasti, sillä herkkuhammasta kolottaa ajoittain dieetillä melko paljonkin.

Vichy Normaderm phytosolution cleanser

Mikä on ihonhoitorutiinisi ensimmäinen askel? Kokeile Vichyn Normaderm puhdistusta! Se sopii sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle, johon saattaa tulla epäpuhtauksia. Ovh. 17,90 e / 200 ml.

Vichyn tuotteet ovat olleet usein esillä Bette Boxissa ja olen todennut tuotteet laadultaan hyviksi. Tällä hetkellä en omista luottoputsaria, joten annan tälle mahdollisuuden. Olen viime aikoina kokeillut monia eri putsareita, mutta en ole löytänyt vielä sitä oikeaa. 

BIO2YOU Face, body, hair oil

All-in-one öljysekoitus! Sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille! Tämä tuote sopii käytettäväksi myös Curly girl-metodiin hiusten latvoille. Ovh. 22e / 100 ml.

Tätä tarjosinkin Samin siskolle heti, sillä itse olen erittäin huono käyttämään öljyjä. Hän myös suosii CG-metodin käyttöä toisin kuin itse. Harkitsin hetken metodin kokeilemista, mutta totesin jo ohjeita lukiessani liian työlääksi itselleni. En jaksa "askarrella ja värkätä" hiusten parissa mitenkään noin kauaa, joten voin unohtaa metodin. 

Jordan hammastahna

Boxista löytyi extratuotteena myös Jordanin hammastahna, joka onkin muodostunut melkoiseksi klassikoksi Bette Boxissa, sillä välillä hammastahnaa tuntuu tuleva boxista usein. Tällä kertaa se ei haittaa laisinkaan, sillä kyseessä oli extratuote, mutta jos hammastahna olisi ollut varsinaisena tuotteena, reaktio olisi saattanut olla toinen.

Kokonaisarvosana: 🌟🌟🌟🌟

Syyskuun Bette Box saa arvosanakseen 4/5 tähteä, sillä pitkästä aikaa boxi sisälsi monipuolisen valikoiman erilaisia tuotteita, joista suurin osa jäi itselle kokeiluun. Jos haluat tilata boxin itsellesi, voit tehdä sen täällä. Lisäksi koodilla SUPERVIIKKO saat tilaukseesi kaupan päälle juurikin tämän syyskuun boxin. Koodi on voimassa 9.-15.9.2019 ja koodin voi käyttää kaikkiin tilausmuotoihin.
  1. Oli kyllä tosi hyvä sisältö tässä boksissa mun mielestä, verrattuna viimeiseen 3 laatikkoon joita bette tilaajilleen on syöttänyt. Toivotaan parasta siis lokakuullekin :)

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin oli! :) Kerrankin mä myös ihastuin täysin Ziajaan. Täytynee joskus hankkia tuota lisää sitten kun tää mini loppuu. Toivottavasti säkin myös saat tän boxin aikaisemmin kuin marraskuussa :(

      Poista
  2. Olipa tosi kiva boxi! :) Se edellinen oli kyllä aivan p***a!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä se kyllä valitettavasti vähän oli :/ Kaikkia ei voi toki joka kerta miellyttää, mutta rajansa kaikella. Tästä tykkäsin kovasti!

      Poista

Designed by FlexyCreatives