Uudet treenivaatteet vuodelle 2015

Koska treenimotivaatio on hitusen hukassa, päätin ilahduttaa itseäni uusilla treenivaatteilla. Vaikka muuten pystynkin vastustamaan shoppailua, uudet treenivaatteet ovat akilleen kantapääni. Onneksi joulupukki toi mukanaan myös hieman kirjekuoria, joiden sisällys on hyvä käyttää mm. uusiin ulkoiluhousuihin. Mitä kaikkea muuta sitten löysinkään?
PicMonkey Collage
Käsineet 9,99€ / Sukat 7,99€ / Pipo 7,99€


Ei liene yllätys, että ostokseni ovat jälleen kerran H&M:n sekä Gina Tricotin urheilupuolelta. Olen käyttänyt aina näitä hieman edullisempia merkkejä ja en ole ollut kuin tyytyväinen. Omassa käytössäni juurikin näiden ketjujen treenivaatteet- ja varusteet ovat kestäneet parhaiten, kun taas esimerkiksi Freddyn treenihousuni ratkesivat jo toisella käyttökerralla. Sekään ei liene toki yllätys kenellekään merkin käyttäjälle..


Noniin, asiaan. Mitäpä sieltä tilauksesta sitten löytyy? Uudet juoksukäsineet, muutama pari treenisukkia sekä juoksupipo. Tosin tässä pitää tietää, että minähän en juokse, mutta nämähän käyvät loistavasti myös hiihtämiseen, kun ei täällä etelässä kuitenkaan ole koskaan tarpeeksi pakkasta näin pohjoisen tytölle. TIlasin myös talvijuoksutrikoot, jotta voisin kuitenkin myös kokeilla sitä juoksemista myös hieman kylmemmillä keleillä. Tavoite on ainakin kova ja toivotaan, että siitä tulisi edes jonkinasteinen tapa.



PicMonkey Collage1
Ulkoiluhousut 39,99€ / Takki 39,95€ / Vyölaukku 9,99€

Koska puhelimeni on vastikään vaihtunut iPhonesta Samsungiin, eihän tuo järkäle enää mahdu mihinkään käsikoteloon salilla. Siksi jouduin turvautumaan niinkin epätyylikkääseen kokeiluun, kuin vyölaukkuun. Harkitsin kyllä Spibeltin ostamista, mutta sen kalliimpi hinta osoittautui taas esteeksi kohdallani. 

Ulkoiluhousuista olen haaveillut jo pitkään mummini kanssa ja päätin antaa myös Hennesin ulkovaatteille mahdollisuuden. Tilaukseni ei siis ole vielä saapunut, joten en pääse tuomitsemaan vielä housuja saati vyölaukkua. Leoparditakin kävin tänään hankkimassa Gina Tricotista ylimääräisillä leimakorteillani, jolloin takille jäi hintaa 9,95€.

Mitä tykkäsitte löydöksistä ja oletteko te hankkineet jotain uutta piristystä treenikaappiin vuodelle 2015?
  1. Ihanan pirteä takki! Mä olin pitkään suunnitellut mm. juoksuhanskojen ja pannan ostamista, onneksi joulupukki toi ne! Vuoden 2015 ensimmäinen treeniin liittyvä hankinta taitaakin olla sykemittari, onneksi joulupukki toi myös lahjakortin urheilukauppaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin pitkään ton pipon ja vastaavan pannan välillä, mut päädyin sitten pipoon käytännön syistä. Oon kyllä välillä sellanen hikihattu, että se panta varmaan oikeesti ois ollu se fiksumpi valinta :D Sykemittari on kans mun yksi parhaimmista hankinnoista, joten kiva että pukki toi sulle lahjakortin, jolla sen saat :) En osais enää treenata ilman tota pinkkiä härpäkettä ranteessa! ♥

      Poista

Designed by FlexyCreatives