Ruotsin reissun ostokset

Viikonloppuna koitti vihdoin odotettu Ruotsin risteily. Edellisestä kerrasta olikin kulunut jo aikaa ja olin viimeksi Tukholmassa elokuussa. Varasimme muutama viikko sitten risteilyn Silja Linelta sattumoisin ystävänpäiväviikonlopulle ja ihana reissuhan siitä tuli. Rahaa tuli kulutettua ehkä hitusen yli budjetin, mutta siksihän tässä töissä käydään, jotta elämästä voisi nauttia :)
IMG_0145

Kenellekään ei liene yllätys, että Victoria's Secretin osastolta löytyi taas vaikka mitä ihanaa. Varastot olivat jo päässeet tyhjentymään uhkaavasti, joten pieni täydennys oli paikoillaan. Käytän nykyään pelkästään VS:n suihkusaippuoita vaikka ne ovatkin markettisaippuoita kalliimpia, mutta kyllä pieni hemmottelu itselle on aina paikoillaan.


IMG_0150

Täydensin varastojani parilla uudella bodymistilla, rasvalla sekä suihkusaippualla. Omistin joskus tuon Strawberries & Champagne bodymistinä, mutta silloin se sai lähteä melkein heti eteenpäin, sillä se ei ollut ollenkaan oma tuoksuni juuri mistinä. Pure Seduction on sen sijaan aina ollut lempparini, joten tutulla linjalla jatketaan. Hintaa näillä oli n. 13,50 € / kpl.

IMG_0147

Laivalta tuli myös ostettua pullo J.P. Chenetin kuohuviiniä. Taisi olla vaaleanpunaisella pullolla olla myös osuutta asiaan.. Äitinikin sai samanlaisen pullon vaivanpalkaksi Teukan hoidosta ja pikkusiskolleni toin suklaata.

IMG_0154

Työvaaterintamalla kunnostauduin ostamalla Tommy Hilfigerin kauluspaidan, sillä halusin hankkia työvaatekaappiini yhden (toivottavasti) laadukkaan kauluspaidan. Arvoin hieman tämän ja Gantin vaaleansinisen kauluspaidan välillä, mutta raidat veivät lopulta voiton. Hintaa tällä paidalla oli 71,95 €. 

IMG_0155

Laivalta löytyi myös uudet kuulokkeet hajonneiden Applen nappien tilalle. Nämä olivat jo kolmannet hajonneet kuulokkeet omana Apple-aikanani, joten kovin kestäviltä ne eivät vaikuta valitettavasti. Tällä kertaa johdon päällys kuoriutui jo ennen aikojaan. Nämä Happy Plugsin rosekultaiset kuulokkeet ostin laivan Tax Freesta ja hintaa näillä oli 29,95 €. Mm. Nellyllähän nämä kuulokkeet maksavat 42,95 €, joten edullisemmin päästiin laivahinnoilla. Näiden myös luvattiin toimivan kaikissa älypuhelimissa ja ainakin hyvin toimivat iPhonen kanssa.

IMG_0156

Viimeisenä ostoksena on tällä kertaa Gantin kangastennarit, jotka ostin enemmän kevättä varten. Onneksi kaverini Kati tuli kaupoilla vastaan juuri silloin kun mietin valintaa näiden ja farkun väristen tennarien välillä. Kati oli ostanut itselleen juuri ne toisen väriset, joten valinta oli helppo ja päädyin näihin vaaleanpunaisiin, joita alunperin olin miettinyt. Näillä oli hintaa 63,95 € ja mm. Gantin nettikaupassa nämä maksavat 79,95 €. 

Ostin myös pari kirjaa Ruotsista, mutta unohdin kuvata ne tätä postausta varten, joten esitellään ne sitten myöhemmin. Paljastettakoon, että molemmat kirjat ovat ruotsalaisia.

Mitä piditte näistä ostoksista? :)
  1. Oikein ihania ostoksia, VS:llä täydentyy minunkin peilikaappini viikon päästä.
    Nuo GAntin tennarit ja kuulokkseet oli tosi söpöt!
    Itseään täytyy välillä hemmotella <3

    Maiccu
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko jo suunnitelmia millä VS:n tuotteilla peilikaappiasi täytät? :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt! Hilfigerin normaalit paidat ovat ainakin kestäneet hyvin eikä niihin ole tullut nukkaa yhtään, vaikka välillä hankalemmissakin oloissa olisivat, joten toivotaan samaa myös tuosta ihanasta kauluspaidasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, että ainakin sulla on Hilfigerin paidoista hyviä kokemuksia :) Toivotaan tosiaan, että tämäkin kestää hyvin!

      Poista
  3. Oh noi VS tuotteet on niin herkullisen näköisiä <3.<3

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat nuo vaaleanpunaiset kengät!<3 Olen niiin hirmuna vaaleanpunaisiin asioihin, että tahdon nyt itsellenikin tuollaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä saa ainakin Gantin omasta nettikaupasta ja olisiko ollut Zalandollakin :)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia! Mulla on kanssa toi Pure Seduction. Noi kuulokkeet näyttää kivoilta ja hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pääsin eilen testailemaan kuulokkeita ja oikein hyviltä vaikutti :) Täytynee niistä kirjoitella ehkä enemmän!

      Poista
  6. Oioi noi VS:n tuotteet! Ja noi kuulokkeet on kivat! (=

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo VS on ♥ Kiitos, soundikin oli kuulokkeissa tosi hyvä!

      Poista
  7. Noooh, millon laivalla olisi pysytty budjetissa? :D Ja damn, oon ettiny tollasia kuulokkeita pitkään! Olin kattellu niitä lähes jokaisessa Prismassa ja sit kun olin ostamassa niitä, ne oli kadonnu kaikki! Verkkokaupasta löysin jotain mut haluun kans rosekullan-väriset et ne mätsäis mun iPhoneen kivasti. :) Ostin itsekin viime laivareissulta ihanassa pinkissä käsilaukussa olevaa viiniä. :D Se oli naisten suosiossa enkä yhtään ihmettele.

    ~ Emma Alhola

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, en oo kyllä varmaan koskaan pysyny laivalla budjetissa :D Kato kuulokkeita sieltä Nellyltä, siellä noita ruusukultaisia taisi vielä olla! Siis käsilaukussa olevaa viiniä? :D Voisin kuvitella olevan myös mun juttu!

      Poista
  8. Ihania ostoksia olet tehnyt! Kengät ovat tosi söpöt, kauniin väriset.
    Kiva blogi sinulla muutenkin. Täytyykin selailla enemmänkin postauksiasi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi väri on kyllä täydellinen ♥ Kiitos ja tervetuloa myös lukijaksi! :)

      Poista
  9. Kivoja ostoksia ja aiettää.. VS:n tuotteita!! Kiva blogi näin muutenkin sulla :)

    http://thebeautifulshadow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Oi että mitä löytöjä, VS:n suihkusaippuat todellakin ovat aivan täydellisiä hemmotteluhetkiin! Ja kaikki vaaleanpunainen tässä postauksessa houkuttelisi, hehe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunaisella värillä saattoi olla vaikutus minuunkin ;) ♥

      Poista
  11. Oi, tuli hirvee hinku itsellekin Ruotsiin shoppailee! Tosi suloisia juttuja oot ostanut ja noi kuulokkeet, haluisin itsekin tuollaiset kuparitset/ruusukultaiset (:.

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä näitä kuulokkeita, on superhyvät! :) Ruotsi on kyllä ihana paikka shoppailla ja etenkin Tukholma ♥

      Poista
  12. Ihania ostoksia! :) Oiskin kiva päästä laivalle ja oikeestaan juuri katselin, että pisteitä menee vanhaksi, joten kesällä melkeimpä on "pakko" lähteä rentoutumaan - ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, että sun oikein pitää lähteä! :') Mekin saatiin taxfree-ostoksista sellanen alekuponki niin voi olla että sekin vaan täytyy käyttää.

      Poista
  13. Onpa kivoja ostoksia! Etenkin noi kengät on ihanat, kun oon vähän kenkähirmu suurien kenkävarastojeni kanssa.. Mutta kiva kuulla, että sulla oli hauskaa Ruotsissa! Omasta viimekerrasta on jo yli kymmenen vuotta.

    katiananusa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo koskaan mieltäny itteäni kenkähirmuksi, mutta kyllä niitä kenkiä vaan alkaa olemaan :D Pitäisi varmaan myydä muutamat turhat pois. Ohhoh, kymmenen vuotta on pitkä aika!

      Poista
  14. Ihana blogi! <3 Sait uuden lukijan!! :)

    http://suuntanaoikis.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Aagh noi kuulokkeet on ihan ylisöpöt! Onks ne kuin hyvät? Ja toi paita on tosi kivan näköinen!

    http://tanitateella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääni niissä on tosi hyvä ja tykkäsin siitä, että sai valita että ottaako tällaiset tosi syvälle korvaan tungettavat vähän enemmän taustamelua vaimentavat vai sitten ne toisenlaiset. Itselleni tärkeimpänä ominaisuutena näissä on tosiaan myös mikki ja kaukosäädin siihen (puhelimessa lörpöttelijän unelmat). Täytyy varmaan tehdä näistä ihan oma postaus!

      Poista
  16. Haha niin perus et ostaa/valitsee jonkun jutun värin perusteella XD Mut ihanalta hemmottelupaketilta näyttää ♥ Oon usein harkinnut noita VS bodymisteja, mut en oo viel saanut aikaiseksi hankkia...
    http://revontulipalo.blogspot.co.uk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä suositella näitä bodymisteja, mutta periaatteessa en suosittele valkkaamaan värin perusteella :D Kuten jo mainitsin, toi Strawberries & Champagne oli tosi pahantuoksuinen omasta mielestä bodymistina, mutta silloin tilasinkin tuoksut netin kautta enkä päässyt niitä etukäteen tuoksuttelemaan. Pure Seductionin kanssa ei voi mennä metsään!

      Poista
  17. Tosi kivoja ostoksia :) Varsinkin merkkituotteiden osto laivalta on aina mukavaa tax-freen ansiosta ♥ Itse ostin viime laivareissulta myös tuota kuoharia ihan pullon ulkonäön perusteella, mutta oli myös oikein kivan makuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä en ollut aiemmin edes tajunnut miten "paljon" edullisempia noi merkkituotteet on laivalla, kun en ollut koskaan oikein katsonut. Ensi kerralla ostan varmaankin Gantin neuleen mikäli niitä on vielä myynnissä siellä. Nekin näytti olevan 30 € edullisempia siellä.

      Poista

Designed by FlexyCreatives