OOTD 6/9/2016

Moikka ja ihanaa tiistai-iltaa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle Nyt kun olen löytänyt uuden luottokuvaajan työkaveristani Katrista, päivän asujakin alkaa vilahtelemaan täällä blogissa hieman useammin. Tänään napsittiin asukuvat tyylikkäästi meidän duunin porraskäytävässä ja yllättävän hyvin tuo portaikko toimiikin tuolla taustalla. Tarkoituksena oli ensin mennä ulos kuvailemaan, mutta valohan oli juuri passeli tuossa kohti. Pidemmittä puheitta itse asuun:

Paita Gina Tricot / hame ja sukkahousut H&M / kengät Anna Field




Kyseessä on ensimmäinen virallinen syysasu, sillä kesän hamekausi alkaa olla lopuillaan. Kävin viikonloppuna ennen kisoja pyörähtämässä Sellossa ja tarkoitus oli etsiä vain muutama pari sukkahousuja syksyä varten. Ginasta kuitenkin löytyi kauan himoitsemani pusero (ovh. 19,95 €), joka on sinnikkäästi ollut loppu nettikaupasta. Jooh, munhan piti olla ostamatta syysvaatteita ennen Ruotsin reissua, mutta pakkohan tuo oli ostaa ettei sitten tulisi pettymyksiä. 

Syyskengät tilasin jo nyt Zalandosta, sillä sitten kun syksy oikeasti alkaa, en löydä ikinä kivoja kenkiä omassa koossani, joten tässäkin oli toimittava nopeasti. Nyt on sekin hoidettu. Etsiskelin viime syksynä kivoja nahkasaappaita ruskeina, mutta nehän oli siinä vaiheessa jo kaikki menneet ja jouduin tyytymään mustiin. Nyt kuitenkin kun toimin ajoissa, sain haluamani ja vielä samalta merkiltä kuin viimekin vuonna. Näissä saappaissa on lisäksi hieman korkoa ja veikkaanpa että nämä kestävät paremmin käytössä tällaisella kanta-astujalla. Yleensä kun kenkäni tuppaavat hajoamaan ensiksi kantapäistä. Hintaa saappaille jäi hieman alle 50 euroa, ei siis paha ollenkaan.

Mitä tykkäsitte tästä asusta ja olettahan muistaneet osallistua arvontaan täällä? :)
  1. Ihana asu! :) Ja tosi kivasti oot saanu ton nyöripaidan tohon asuun! Miusta ne on niin mauttomia, kun ovat monet napaan asti auki, mutta tuollain toisen paidan kanssa se näyttää tosi tyylikkäältä, aikuismaiselta ja kivalta :) oot tosi kauniina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ♥ Joo ne liian avonaiset on kyllä mauttomia, ei saa näkyä liikaa etenkään just töissä :(

      Poista
  2. Ihana pupu ❤️❤️❤️❤️

    VastaaPoista
  3. Aivan mieletön asu taas kerran! ♥ Mä tykkään ihan hurjan paljon sun tyylistä! Paidalle ja hameelle multa ihan erityiset plussat, mutta hei - kyllä mä lämpenen sun kengille myös... Ah! ♥

    VastaaPoista
  4. Ihana asu! Tykkään erityisesti noista nahkasaappaista :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva asu. Mun mielestä syksyssä on parasta just kun voi kiskoa jalkaansa lämpöiset, pehmeät ja paksut sukkahousut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin rakastan tätä aikaa, kun kylmenee kunnolla ja voi kaivaa paksut Hello kitty-sukat kaapista ♥

      Poista

Designed by FlexyCreatives