Ensimmäinen äitiyslomaviikko

Ensimmäinen kokonainen äitiyslomaviikko on nyt takana ja olen ihme kyllä malttanut ottaa rennosti. Joinakin päivinä olen kyllä ollutkin niin väsynyt, etten olisi kyllä jaksanut mitään touhutakaan. Raskausviikkoja on takana tänään sunnuntaina 36+3, joten kohtahan meidänkin vauva on täysiaikainen mikäli hän päättää syntyä ennen laskettua aikaa. 

Tällä viikolla olen pessyt paljon vauvanvaatteita valmiiksi, siistinyt kotia, siivonnut äitiyspakkauksesta vaatteet pois, jotta vauva pääsee laatikkoon nukkumaan. Sami kyllä hieman ihmetteli haluani laittaa vauva laatikkoon kerran sänkykin on hankittu, mutta ompahan nyt joku paikka ainakin valmiina.
Onneksi aurinkoiset ilmat ovat suosineet minua, sillä jaksan puuhailla kotonakin huomattavasti paremmin jos ulkona on kaunis ilma. Ehkä hassua puuhailla sisällä kauniilla ilmalla eikä olla ollenkaan ulkona, mutta kuten jo mainitsin, välillä ei vain saa aikaiseksi yhtään mitään. Sängyssä loikoilu taitaa kyllä olla tällä hetkellä sitä hommaa, jota minun kuuluisikin tehdä.

Torstaina kävimme serkkuni Maijan kanssa pyörimässä Helsingin keskustassa ostamassa mm. arvontaan palkinnot sekä piipahdimme Stockmannin kodinosastolla. Löysin sieltä Lexingtonin vauvalakanoita, joihin aion kyllä käyttää joululahjaksemme saadun lahjakortin. Stockalla oli myös kaipaamiani pyyhkeitä niin vaaleansinisinä kuin punaisinakin, joten Maija, ostoksille mennään kunhan Tyyppi on syntynyt.
Vauva ei ole kauheasti vielä ilmoitellut mitään tulohaluja, vaikka harjoitussupistuksia onkin etenkin tänään illalla ollut enemmän kuin aiemmin. Muuten olo kuitenkin täysin normaali ja olenkin saanut nauttia harvinaisen vaivattomasta raskaudesta. Ainoastaan alkuraskauden kammottava väsymys oli selkeä raskausoire sekä tietysti outo himo perunasalaattiin, joka sekin on jo laantunut :)

Eilen illalla kävimme Sofian kanssa katsomassa Putousta livenä ja oli muuten aivan mahtava kokemus! Putous on kuulunut suosikkiohjelmiini jo vuosien ajan ja mikäli teilläkin on mahdollisuus käydä katsomassa Putousta paikan päällä, suosittelen ehdottomasti! Illalla tuli myös pelattua pitkästä aikaa CS:sää yömyöhään saakka sekä katseltiin vielä Haluatko miljonääriksi-sarjan uusin jakso. Nukkumaan päästiin vasta melkein kolmelta yöllä, hups!
Tänään ollaan otettu Samin kanssa ihan rennosti kotona ja katsottu "The accountant" niminen elokuva. Pääosassa oli Ben Affleck ja itseni elokuva yllätti ainakin positiivisesti. Tällä hetkellä Sami katsoo Deadpoolia, mutta itse en jaksanut siitä innostua. Niinpä tässä sitä siis ollaan postailemassa kasvonaamio kasvoilla ja kohta pääsen repimään sen pois. Ensi viikolla palaillaan ainakin tarkempien Putous-kuulumisten parissa sekä voisin myös vihdoin esitellä Assemblyillä ottamani kuvat. 

Muistakaahan osallistua arvontaan ja ihanaa tulevaa viikkoa kaikille! :)
  1. Tykkään eniten juuri tälläisistä kuulumis/höpöttelypostauksista, joten niitä lisää kiitos :) Onko tuo arvonta muuten avoin Bloglovinin kautta seuraaville?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, laitetaan siis lisää sekalaisia höpinöitä tulemaan :) Bloglovin käy kyllä myös, joten siitä vain osallistumaan!

      Poista
  2. Samaa mieltä anonyymin kanssa, höpöttelypostaukset on kivoja! Ja haluan nähdä assyilta kuvia, itseäni harmittaa vieläkin etten tällä kertaa yksinkertaisesti ehtinyt paikalle -_-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan kuvia piakkoin tulemaan :) Ite olen käynyt Assyilla vuodesta 2005 säännöllisesti ja vuodesta 2010 olen myös niitä järkännyt! Kiva tapahtuma ja kyllä siellä kuuluu käydä se pari kertaa vuodessa :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives