Syksyinen sisustus - new in

bild+2
Syksyisin itselleni iskee aina paha sisustuskärpänen eikä vierailu Habitaressa ainakaan helpottanut asiaa. Kodin laittaminen pienillä muutoksilla kuuluu mielestäni syksyyn sekä myös kevääseen, joulu onkin luonnollisesti jo taas aivan toinen asia. Joulusta puheenollen, ainakin joulukarkit saapuvat meidän kauppaan jo ensi viikolla ja tänään mainitsinkin töissä työkaverilleni, että myös joulutorttujen leipominen alkaa heti ensi viikolla kun dieettini loppuu. Ne ovat nimittäin ehkä paras asia joulussa!

bild+2

Tämän kertaiset uutuudet ovat peräisin H&M Homelta. Yllätyin itsekin paketin sisällöstä, sillä syksyyn kuuluvia kynttilöitä ei paketista löytynyt. Yksi tuikkukuppi (tai tötsä, mikä tuo nyt oikeassa yläkulmassa on) löytyi kyllä paketista. Eniten paketista löytyi erilaisia purnukoita, jotta saan vihdoin kaikki killuttimeni (lue: korut) kerättyä talteen laatikoiden suojiin.

bild+1
Kannellinen lasirasia 7,99€
Omistan entuudestaan muutaman IIttalan Vitriinin, mutta ne ovat jo täynnä, joten päätin täydentää sarjaa hennesin versiolla. Kooltaan tämä on jotain ison ja pienen vitriinin välistä ja olin mielessäni suunnitellut tämän makuuhuoneen lipaston päälle toisen lasirasian viereen.

bild+3
Metallipurkki 4,99€
Tämän olin suunnitellut lasirasioiden kaveriksi samaiselle pöydälle, mutta valitettavasti meidän makkarissa vallitsee vielä sellainen kaaos, että kaikki rasiat majailevat vielä keittiön pöydällä,

bild+1 (3)

Koska keittiöön on tulossa uusi tähtimatto ja siellä on entuudestaan myös tähtikuvioitu patalappu, päätin hankkia lähikaupastamme vielä tähtiservettejä täydentämään sarjaa.

bild+3 (1)

Ai miten niin tykkään tähdistä? Tyynynpäälliset ostin olohuoneeseen Huutonetistä. Hintaa näillä oli yhteensä 20 euroa ja nämä ovat lappilaista käsityötä. Haaveilin pitkään Gantin tähtipäällisistä, mutta niiden korkea hinta muodostui esteeksi ja olen todella tyytyväinen näihin päällisiin. Ainakaan ihan samanlaisia ei kaikilla ole kotonaan.

bild+4 (1)

Tähtisaaga jatkuu. Tämä torkkupeitto on myöskin peräisin H&M Homesta ja hintaa tällä oli 7,99€. Peitto ei ole kovin iso, mutta sitäkin lämpimämpi. Peittojahan meillä toki on monta jo entuudestaan, mutta samantien kun näin tämän niin visioin tämän meidän sohvan käsinojalle roikkumaan..

bild+4

Toiseksi viimeisenä esittelyssä onkin sitten lasinen korurasia, joka myöskin tulee makuuhuoneen lipaston päälle kunhan esimerkiksi opparikirjat siitä joskus siirtyvät. Haaveilin laittavani tänne kaikki helmikoruni sekä myöskin jotain kiiltävää, jotta tästä saadaan kaikki irti sisustuselementtinä. Pakko kyllä sen verran kritisoida hennesiä, että miksi oi miksi lasisiin rasioihin on pakko liimata tuotetarrat kiinni (näkyy myös kuvassa). Liimahan tietysti jää pohjaan kiinni ja jättää armotta ruman jäljen rasioihin. Kannellisessa rasiassa oli myös samanlainen tarra ja sekin jätti yhtä kauniit jäljet. Onneksi molemmat ovat sentään pohjissa eikä sivuissa, etteivät ne nyt käytössä sentään näy.

bild+2 (1)

Meinasimpa muuten unohtaa esitellä tämän kuvassa esiintyvän puutarjottimen, sillä näissä kuvissa muut vievät huomion täysin itse tarjottimelta. Tarjotin on kooltaan suht pieni ja sitä olin ajatellut rasioiden alustaksi sekä tietysti tarjoilukäyttöön aina silloin kun sellainen tarve ilmenee. Tämä oli näistä kaikista kallein ostos ja hintaa tarjottimella oli 19,95€.

Meidän keittiön matto on muuten myös juuri saapunut noudettavaksi ja arvatkaa harmittaako etten sitä pääse ainakaan ennen torstaita hakemaan. Noh jääpähän sitten jotain odotettavaakin loppuviikolle.

Tälläisiä uutuuksia meille on siis toistaiseksi saapunut. Miten te sisustatte kotianne syksyisin ja vaikuttavatko vuodenajat sisustukseen?

Yves Rocherin kosmetiikka-arvonta on myös käynnissä sunnuntaihin saakka, osallistua voit täällä :)
  1. Kivoja juttuja oot ostanut. Mun mielestä myös sisustus kuuluu syksyyn! :)
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa etten oo ainut! Pitäähän se syksystä ottaa kaikki irti :)

      Poista
  2. Noi tähtityynyt näyttää niin kivoilta! Haluaisin itekki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä vaan huutonetistä kattelemaan, oli ainakin suosittu myyjä, joten löytynee helposti!

      Poista
  3. Joulutorttuja nam!! Onko se jo siis ihan sallittua alkaa niitä leipomaan! :D Ja hei, tähtimatto on nyt sitten matkalla meidänkin keittiöön, oli pakko hankkia toi meidän eteisen matto toisessa värissä sinnekin... hiton syksy ja sisustusvimma ja tähtikuviot! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi viikon maanantaista on lupa alkaa leipomaan! :D Vedän niin varmasti ekan satsin kokonaan itte enkä jätä yhtään Samille (kevyt tapa lopettaa dieetti). Mä edelleen vähän mietin tähtimattoa meidän eteiseen varsinkin kun meille taas pölähti kotiin kuvasto, missä moinen oli etusivulla, paha virhe! Mistä muuten teiän tähtimatot on?

      Poista
    2. Haha se on oikein, mä taidan toimia ekan joulutorttusatsin kanssa samoin! :D Meidän matot on Ellokselta. Katteltiin kyllä muualtakin kun mietittiin et onks jo liikaa tähtiä mut kun ei muualta nyt löydy yhtä hienoja ja tarpeeks isoja sopivaan hintaan... :D

      Poista
    3. Joo meiänki on Ellokselta, mut toi mitä kattelin tänää ni on sellasesta nettikaupasta kun Jotex ja mattohan vois esim olla tää http://www.jotex.fi/jotex/three-stars-bukleematto-67x240-cm/428156?N=1z141duZ1z141ad&Nao=1 . Ei ainakaan oo överikallis ja siin oli viel alekoodikin mil sais -50% pois :)

      Poista
    4. No voi hitto, toikin olisi kyllä kelvannut ja olis ollut edullisempikin! Mutta kiitos taas uudesta vinkistä, tiedän taas mihin eksyn kun iskee sisustamisen tarve :D

      Poista
    5. Hups, ei vissii ollukkaa hyvä et kerroin tän :D

      Poista
  4. Onpas kauniita värejä! Nuo tarrat lähtevät helposti hei keitetyllä vedellä! Keität vaikka vedenkeittimessä ja kaadat päälle, niin lähtee tosi helposti pois! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla heti illalla! :)

      Poista
    2. Ja jos sattumalta tavaraan jää vielä tahmainen liimapinta niin kynsilakanpoistoaineella lähtee pois :)

      Pauliina.K

      Poista
  5. Aivan mahtava tuo bannerisi ! Fontin väri voisi olla jokin muu, mutta tuo kuva on ihana. :) Muutenkin blogisi tuntuu tosi mukavalta. Kivoja esineitä tässä postauksessa.

    VastaaPoista
  6. Mä taas rakastan piparien leipomista. Ja etenkin sitä taikinan syömistä! Arvaa vaan täytyykö mun aina tehdä tuplasatsi taikinaa että varmasti edes muutama pipari valmistuu? On se hyvä että joulu on kerran vuodessa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huijasin, ne joulutortut menikin jo nyt uuniin :D Mä kans kyllä tykkään piparitaikinasta, mutta valmiit piparit maistuu ihan kamalalta :S Joten ymmärrän kyllä sun taikinahimon ;D

      Poista

Designed by FlexyCreatives