Taxfree shopping - Victoria's Secret & Ted Baker

Kävin viikonloppuna PT-tyttöjen kanssa risteilyllä ja koska olen malttamaton luonne, olin tietysti googlannut Taxfreen tuotteet jo etukäteen ja varmistanut, että myöskin XPRS:iltä löytyy Victoria's Secretin myyntipiste. Kyllähän nämä aikamoisen hypen ovat saaneet aikaan täällä Suomessa, mutta eivät kyllä turhaan. Omalta hyllyltäni löytyy jo jos monenmoista purnukkaa, niin rasvoja, bodymistejä kuin suihkusaippuiotakin. Äitini toi myös minulle viimeksi uuden mistin ja saattoipa kokoelma karttua myös viikonloppuna muutamalla tuotteella. Pieni arjen luksus ei ole ollenkaan pahitteeksi. 

Victoria's Secretin myyntipiste on Viikkarille hitusen pienempi kuin Siljalla, mutta onnistuimpa löytämään paljon uusiakin tuttavuuksia. Tarjolla oli enemmän kosteusvoiteita kuin itse bodymistejä, jotka tuntuvat olemaan kaikista suosituin tuote ainakin blogien ja nettikirppareiden perusteella. 

20141026_095216

20141026_095219


Bodymistejä oli tarjolla ainoastaan paria eri laatua ja tuon sinisen totesin jo viimeksi Siljalla ollessani aivan kamalan tuoksuiseksi. Nämäkin siis voivat tuoksua pahalle eikä kaikkea kannata sokeasti ostaa vain merkin vuoksi. 

20141026_095225

Tästä Amber Romancesta puolestaan tykkäsin, sillä tämä on ihanan raikas, hedelmäinen tuoksu olematta kuitenkaan pistelevän tuoksuinen. Arvaattekin varmaan, että tämähän se oli mikä tällä kertaa bodymisteistä lähti mukaan kokoelman jatkoksi. Onneksi laivalla hinnat eivät ole kovin korkeat, sillä tällä bodymistillä oli hintaa 12,90€. Maistahan näitä saa myös Isosta Omenasta eräänlaisesta Popup-storesta, mutta olen kuullut huhuja että ne tuotteet eivät olisi aitoja. Ainakin hinnan puolestaan ovat kyllä todella kalliita, sillä Ompussa bodymististä saat pulittaa huikeat 32€ pullolta, mielestäni aivan törkeää riistohintaa. Toisaalta kojulla käy sellainen kohina kokoajan, että varmasti on kannattavaa puuhaa. 

20141026_095242

Kosteusvoiteita minulta löytyy ennestään jo Forever Pinkkinä sekä Midnight Darena, mutta kokoelma täydentyi tällä kertaa vielä Sheer Lovella. Kyseessä on ihana sekotus liljaa sekä puuvillaa. Pääsin muuten kyseisellä hyllyllä pyöriessäni leikkimään kunnon tuote-esittelijää kun eräs nainen tuli kyselemään vinkkejä mitä ostaa teinitytöilleen tuliaisiksi. Täytynee jossain vaiheessa harkita alan vaihtoa, sen verran luontevasti osasin näistä kertoa! 

20141026_095247

20141026_100116

20141026_100124

20141026_100131

20141026_100140


Taxfreestä löytyi myös Ted Bakerin koruja ja itsehän olen aivan hulluna näihin. Yhtäkään korua en Bakeriltä (vielä) omista, mutta kumisaappaat ja ballerinat kylläkin. Tässä olisi ollut elämäni tilaisuus viedä kotiin jokin näistä, kun kaikki olivat vieläpä -50% alennuksessa, mutta rahatilanteen vuoksi sain jätettyä nämä vitriiniin. Ehkä seuraavalla kerralla sitten. 

20141028_133657


Tältä se kokoelma sitten tällä hetkellä näyttää. Muutamahan näitä on kertynyt, mutta yritän käyttää kaikkia tasapuolisesti. Vasemmalta aloittaen: Bombshell bodymist, Forever Pink kosteusvoide,  Coconut passion suihkusaippua, Midnight Dare bodymist, Pure Seduction suihkusaippua, Sheer Love kosteusvoide sekä Amber Romance bodymist. Tajusin muuten tätä kuvaa katsoessani, että omistan myös kosteusvoiteen Midnight Dare-tuoksuisena, mutta sen olinpaikka on tällä hetkellä täysi mysteeri. Yleensä näistä Forever Pink ja Coconut Passion kulkevat mukana salikassissa ja muut ovat löytäneet paikkansa kylppärin hyllyköstä kunniapaikalta. 

Onko teillä kotona Victoria's Secretin tuotteita ja mitä niistä tykkäätte? 
  1. Hah just tossa viikko sitten pistettiin kaverin kanssa parit VS vartalovoiteet tilaukseen ja tänään haettiin ne postista :D Ensin iski vähän sellanen pettymys kun avattiin purkeista korkit ja tuoksuteltiin, meillä oli ehkä vähän turhan korkeat odotukset, mutta sitten kun niitä pääsi lääppimään iholle niin onhan ne nyt melko ihania.... :D Kaipa noita bodymistejäkin pitää jossain vaiheessa kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl mä oon tykänny noista misteistä mitkä mulla on, vaikka sokkona ostinkin ton Midnight Daren eli suosittelen koklaamaan ;) Mitä tuoksuja te tilasitte?

      Poista
    2. Mä tilasin Coconut Passionin ja Amber Romancen ja kaveri nappas noiden lisäks vielä Mango Temptationin ja Pear Glacen. Coconut Passion on kyllä ehtinyt jo nousta lemppariksi! :)

      Poista
    3. Noni oot ainaki hyvät sit valkannu :) Oliko ne sun kaverin millasia sun mielestä? Pear Glace vois ainaki äkkiseltään vaikuttaa hyvältä jos nyt sattuu tulemaan eteen tilanne että näitä tarvis lisää :D

      Poista
    4. Meinaatko että vois iskee sellanen tilanne... ;D Noi molemmat oli kyllä sellasia kivan raikkaita, että ei kauheesti voi mennä vikaan jos niitä hyllyynsä hommaa :)

      Poista
    5. Nooh ihan vois kyllä vahingossa iskee sellane tilanne... Eteisen mattoki on viel tilaamatta, joten on mulla sentää jonku verran itsehillintää ;) Mistä muuten tilasitte noi?

      Poista
  2. Onpa kiva ja monipuolinen blogi sulla! :) Onneksi löysin tän, jään todellakin seuraamaan.

    Mulla ei ole mitään Victoria's Secretin tuotteita, mutta haluaisin kyllä tollasen Midnight Dare-kosteusvoiteen, kaverilla on sellanen ja tykkään ihan sikana siitä tuoksusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on kyllä ihana! Veikkaisin että voisit tykätä myös tuosta Sheer Lovesta, se on omalla tavallaan hiukan samantyyppinen :)

      Kiva kun jäit seurailemaan! :)

      Poista
    2. Aijaa, pitääpä painaa nimi muistiin että voi joskus sitten ostaa. Kiitti kun suosittelit! :)

      Poista
  3. itselläni on Midnight dare kosteusvoide,pure seduction kosteusvoide,pure seduction suihkugeeli,pure seduction body mist ja menen laivalle lähi aikoina niin ostan sieltä coconut passion body mistin. :) oliko ted bakerin meikkipusseja/penaaleja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin ainoastaan näitä koruja, muuten olisi varmaan lähtenyt matkaankin penaali ainakin :) Kuulin tankotanssimaikaltani, että stadissa on Kickoff-niminen liike, mistä saa Bakeria edullisemmin. Pitää varmaan joskus käydä katsastamassa se!

      Suihkusaippuat alkaa olemaan finaalissa, joten pitää metsästää nettikauppa mistä saa myös niitä. Useimmat kun myy vain bodymistejä sekä kosteusvoiteita.

      Poista

Designed by FlexyCreatives